Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN ADAYI DİNÇER İÇİN KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

ak parti İl başkanlığı,

ak parti İl başkanlığı, mart 2019 tarihinde yapılacakolan yerel seçimde aksaray belediye başkan adayı gösterilen evren dinçer içintören düzenleyecek.

cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyiperdoğan tarafından, ak parti aksaray belediye başkan adayı gösterilen evrendinçer için bugün saat 16.00’da ak parti İl başkanlığı binasında karşılama törenigerçekleştirilecek.

belediye başkan adayı dinçer’in hem ak parti hem deaksaray’a hayırlı olacağına inandığını söyleyen İl başkanı hüseyin altınsoy,genç ve vizyon sahibi dinçer’in sahip olduğu birikim ve ortak akılla ortayakoyacağı hedeflerle aksaray’ın değerine değer katacağına işaret etti.

cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyiperdoğan’ın evren dinçer’e ulvi bir vazife verdiğini kaydeden altınsoy,“allah’ın izni ve vatandaşlarımızın da büyük kuruluşundan günümüze milletinpartisi olan ve milletin teveccühüyle girdiği her seçimden zaferle çıkan akparti, 31 mart’ta da bu zaferlerine evren dinçer ile bir yenisini dahaekleyecektir.” dedi.

ak parti’nin seçim zaferlerinde türkiye’de hep rekorlarkıran aksaray, bu seçimde de yeni bir rekorla ak belediyeciliğine devamedeceğini vurgulayan altınsoy, “genç ve vizyon sahibi adayımız dinçer, belediyebaşkanı olarak aksaray’ı marka kent yapmak için öz veriyle çalışacaktır. akparti’nin gönül belediyeciliği ilkesinden hareketle dinçer, İç anadolu’nunkadim şehri aksaray’ı yeni hedeflerle ve daha büyük projelerlebuluşturacaktır.” diye konuştu.

evren dİnÇer’İn bİyografİsİ

1981 aksaray doğumlu evren dinçer, İlk, orta, lise velisans eğitimini aksaray Üniversitesi İktisadi İdari bilimler fakültesi İşletmebölümünde, yüksek lisans eğitimini gazi Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü,insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı.

doktora eğitimine ankara Üniversitesi, İnsan kaynaklarıyönetimi bölümünde devam ededen evren dinçer, 10 şubat 2017 tarihinde yayımlananatama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik bakanlığı personel daire başkanlığıgörevine atandı. aksaray belediyesi’nden emekli mustafa dinçer’in çocuğu olanevren dinçer 8 temmuz 2018 tarihinde aksaray’da yapılan sade düğün merasimi ilemerve anamur ile dünya evine girmişti.  

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”