Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BASIN BAYRAMINI KUTLADI

milliyetçihareket partisi (mhp) aksaray

milliyetçihareket partisi (mhp) aksaray İl başkanı mustafa ÇÖlkesen, “24 temmuzgazeteciler ve basın bayramı” dolayısı yaptığı basın açıklamasında;

düşünceve ifade  özgürlüğünün en etkili aracı durumunda bulunan basın, demokrasimizinvazgeçilmez en önemli kurumlarından biridir. 24 temmuz 1908 tarihinde türkbasınında sansürün kaldırılması, “gazeteciler ve basın bayramı”olarak her yıl 24 temmuz`da kutlanmaktadır.

demokratik hayatımızınvazgeçilmez unsurlarından biri olan ve haber alma ve yayma özgürlüğünün enetkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayanunsurların başında gelmektedir.

nitekim, 15 temmuz hain darbegirişiminde ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milliiradeye ve demokrasimize kastedenlere karşı dik duruş sergileyen ulusal veyerel basınımız, milletten ve demokrasiden yana kesin bir tavır almıştır. bu dagöstermiştir ki, milli değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlükleri temel alanbir anlayışla görevini yerine getiren basın, demokrasimizin en büyükgüvencesidir. milli iradeyi hedefleyen bu hain kalkışmada, milli birlik vebütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınlarından dolayı basın-yayın organlarımızher türlü övgü ve takdiri hak etmektedir.

bu duygu ve düşüncelerle;basında sansürün kaldırılışının 110. yıl dönümünde, ilimizde faaliyet gösterenyerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haberajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24temmuz gazetecilerve basın bayramı’nı kutlar, kendilerine sağlık,başarı ve esenlikler dilerim. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”