Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Erel yerel seçimlerde hangi partinin başkan adayı

Ayhan Erel, “Bizim doyduğumuz

Ayhan Erel, “Bizim doyduğumuz topraklara, ekmeğini yediğimiz topraklara vefa borcumuz var. Hemşehrilerimiz bizi nerede konumlandırmak isterse, nerede görmek isterse biz onların emirlerine tabiiyiz. Onlar ne derse olur.
Aksaray’ın 27. Dönem Milletvekili olan Ayhan Erel, şehir içerisinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Ayhan Erel’in vatandaşlarla kurduğu bire bir iletişimi görenler, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Erel’in belediye başkanlığına aday olup olmayacağını merak ediyor.

27. Dönem Aksaray İyi Parti Milletvekili Ayhan Erel, Aksaraylı vatandaşlarla bir araya gelerek, istişareler gerçekleştiriyor. Aksaray’da gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklama yapan geçmiş dönem milletvekili Erel, “Ben Aksaray’ı çok seviyorum. Aksaray, doğduğumuz, doyduğumuz yer. Bu memlekette yaklaşık 20 yıldır öğretmenlik yaptım. Hemen hemen 40 bin hanede bir tane gönül elçim var. Öğrencim var, velilerim var. Ben vekillikten önce de böyleydim vekillikte de her zaman vatandaşlarımız ile iç içe olduk. Seçim bitti. Ben hep şunu demişimdir, seçim bir gün dostluk ömür boyu. Bizim dostluğumuz devam ediyor, hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz, dertleşiyoruz, sohbet ediyoruz.

Aksaray’ımızın ve Türkiye’nin geleceği için istişarelerde bulunuyoruz. Netice itibariyle de vatandaş da sağ olsun partili, partisiz bizi bir yerde konumlandırdılar. Onların en güzel yerleri kalpleri, kalplerinde de bizlere yer vermişleri. Bunu görmenin ve yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Bu bağlamda da gerçekten çok mutluyum. Ben vekil olduktan sonra da evimi Ankara’ya götürmemiştim evim Aksaray’daydı. Yine Aksaray’dayım. Çarşıda, pazarda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yaklaşan yerel seçimler hakkında açıklamada bulunan Erel, açıklamasında kullandığı ifadelerle, yerel seçimlerdeki olası adaylığı hakkında sinyallerde verdi. Vatandaşın uygun görmesi durumunda her şeyin mümkün odluğunu dile getiren Erel, “Ben her zaman şunu söylemişimdir, bizim doyduğumuz topraklara, ekmeğini yediğimiz topraklara vefa borcumuz var. Hemşehrilerimiz bizi nerede konumlandırmak isterse, nerede görmek isterse biz onların emirlerine tabiiyiz. Onlar ne derse olur. Bu benimle olacak bir şey değil, vatandaşın isteği ile olacak bir şey. Vatandaş derse Ayhan Erel sen Aksaray’a Belediye Başkanı olarak hizmet edeceksin biz buna baş üstüne deriz. Sen Aksaray’da gez toz, sohbet edelim derlerse de biz yine onlarla beraber olacağız. Ben İyi Parti Kurucular Kurulu üyesiyim, halen İyi Parti üyesiyim ama dediğim gibi Aksaray’a hizmet etmek konusunda vatandaşlarımız bize böyle bir görev verirlerse ve onlar bizi nerede görmek isterlerse biz orada oluruz” sözlerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe