Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYHAN EREL SORDU

milletvekili erel “türkiye büyük millet meclisindegörüşülen ve kabul edilen 11.

milletvekili erel “türkiye büyük millet meclisindegörüşülen ve kabul edilen 11. kalkınma planında aksaray’ın temel sorunları olandemir yolu hattı, havaalanı, tarımda yaşanan sulama sıkıntılarının hiç biri yeralmadı.  sadece otomotiv endüstrisi içinmeslek liseleri ve meslek yüksek okullarının açılması, kapasitelerininartırılması konusunun yer aldığı görülmüştür” dedi. 

aksaray’ın temel sorunlarını, vatandaşlardan gelen istekve talepleri her fırsatta türkiye büyük millet meclisinde dile getiren İyİparti aksaray milletvekili ayhan erel, aksaray’ın görüşülen kalkınma planındayer almamasından dolayı plan bütçe komisyonuna katılarak, genel kuruldaaksaray-ulukışla demiryolu hattının plana alınması için vermiş olduğu ve daha sonra  ak partinin ret oylarıyla kabul edilmeyenönergeyle, kürsüden yapmış olduğu sitem dolu konuşmasıyla rahatsızlığını dilegetirdi.

ayhan erel, aksaray’ın 11. kalkınma planında yer almamasından dolayı türkiye büyükmillet meclisi kürsüsünden yapmış olduğu sitem dolu konuşmada;

“kalkınma planında,konya-karaman-niğde-mersin-adana-osmaniye- gaziantep demir yolu hattıtamamlanarak imalat sanayi sektörlerinin adana, mersin, İskenderun limanlarınaulaşması, erişimi kolaylaşacak denilmekte.

aksaray ak partİ’ye oy verdi, gönül verdi, milletvekiliverdi, belediye başkanı verdi, her şeyi verdi ama on beş yıldır, aksaray’auğrayan tüm ak partİ’li milletvekilleri, siyasiler söz verdikleri hâlde, ensonunda da 2 haziran 2018 tarihinde, sayın cumhurbaşkanı, aksaray meydanı’ndaaksaraylılara müjdeyi verdiği hâlde, bugüne kadar bu sözünü, bu müjdesiniyerine getirmemiştir. yani konya’yı, karaman’ı, niğde’yi mersin limanına,İskenderun limanına bağlarken aksaray’a niçin üvey evlat muamelesiyapıyorsunuz? aksaray size ne yaptı? oy vermekten başka, vekil vermekten başka,belediye başkanı vermekten başka ne verdi?

sayın cumhurbaşkanı yardımcım, bir sene önce bu konudasize mektup yazdım ama henüz bir cevap alamadım. sayın cumhurbaşkanının vermişolduğu taahhütlerin ve müjdelerin bir an önce gerçekleştirilmesinizatıalinizden aksaraylılar adına arz ediyorum.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Aksaray’a gelen Önceki
Sıradaki Haber AK Parti Aksaray il teşkilatında coşkulu buluşma: Hulusi Akar teşkilatla bir araya geldi