Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO BAŞKANLARI RESMİ ZİYARETLERE BAŞLADI

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve meclis başkanı fatih tekin, seçimlerin bitmesinin hemenardından çalışmalarına ve ziyaretlerine başlarken, bir haftalık sürede birçokresmî ziyaret düzenleyerek iş dünyası adına istişarede bulundular. 

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve meclis başkanı fatih tekin, göreve geldikleri ilk haftaankara’da iki sefer olmak üzere şehrimizde de birçok resmî ziyaretgerçekleştirdi. 

geçtiğimiz pazartesi günü ankara’da cumhurbaşkanlığıkülliyesinde, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, başbakan binali yıldırım,bakanlar ve stk başkanlarının katılımı ile gerçekleşen yatırım teşvikleriprogramına katılan daha sonra ise tobb başkanı rıfat hisarcıklıoğlu ile görüşmegerçekleştiren atso yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanıfatih tekin aynı hafta içinde ankara’da bu seferde ak parti grup başkan vekilive aksaray milletvekili ilknurinceöz, milletvekilleri cengiz aydoğdu ve mustafaserdengeçti ile görüşme gerçekleştirdi.

ankara dönüşünün hemen ardından ilimiz idarecileri ilegörüşmeler gerçekleştiren aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulubaşkanı cüneyt göktaş ve meclis başkanı fatih tekin, ilimiz valisi aykutpekmez, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, emniyet müdürü ali karabağ ilegörüşme gerçekleştirirken haftayı nevşehir’de düzenlenen ve kalkınmabakanılütfi elvan’ın katılımı ile gerçekleşen 11. kalkınma planı İç anadolu bölgesiİstişare toplantısı ile tamamladı. 

yoğun bir tempo ile haftayı noktalayan aksaray ticaretve sanayi odası başkanları ilimiz iş dünyası ve kamuoyu tarafından da takdiredilir iken ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan aksaray ticaret vesanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş yapmış olduğu açıklama da ; ‘ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan aksaray ticaret ve sanayi odamızı çokdaha iyi yerlere getirmek adına göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çok kısabir sürede bir çok görüşme gerçekleştirdik. ankara da tobb başkanımız rıfathisarcıklıoğlu ve ak parti grup başkan vekili İlknur İnceöz, milletvekillerimizcengiz aydoğdu ve mustafa serdengeçti ile bir araya geldik. aksaray ve aksarayiş dünyası adına karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak ilimiz is dünyasınakatkı sağlayacak çalışmalar yapılması ve birlikte hareket edilmesi noktasındabuluştuk.

ankara ziyaretlerimizin hemen sonrasında ilimizinidarecileri ile görüşmeler gerçekleştirerek birçok alanda fikir alışverişindebulunduk. bu anlamda ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunduğumuz sayınvalimize, ak parti grup başkan vekilimize ve milletvekillerimize, belediyebaşkanımız haluk Şahin yazgı ile emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum.ziyaretlerimiz önümüzde ki günlerde de devam edecektir. aksaray’ımızı ve isdünyamızı, şehrimizin idarecileri, üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile çok dahaiyi yerlere getirmek için çalışacak ve birlikte hareket edeceğiz “dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”