31 mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerkapsamında aksaray’da seçim çalışmalarına hızla devam eden İyİ parti aksaraybelediye başkan adayı Özhan türemiş, aksaray yaş sebze ve meyve hali esnafınıziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de taleplerini aldı.
yoğun bir ilgi ve alakayla karşılanan İyİ parti belediyebaşkan adayı türemiş ve yönetim kurulu üyeleri, esnafı bir bir ziyaret etti.esnafın güler yüzü, ilgi ve samimiyetiyle karşılanan Özhan türemiş, hal esnafıile sorunları masaya yatırdı.
“sizi mahcup etmeyeceğiz”
hal esnafı ziyaretinin ardından bir açıklama yapan İyİparti belediye başkan adayı Özhan türemiş, insanların ilgisizliktenyakındıklarını belirterek, “bugün aksaray’da yaş sebze ve meyve halimizegeldik. buradaki esnaflarımıza hayırlı işler, hayırlı cumalar diledik. yerindeonların dert ve sıkıntılarını dinledik. gördük ki gerçekten çok ilgisizlikten,alakasızlıktan, belediye başkanının dert ve sıkıntılarını dinlemediklerindenşikâyetlerini aldık. onlara şunun sözünü verdik.
allah nasip kısmet eder de aksaray belediye başkanıolursak biz burada çalışan esnaflarımızla hep birlikte olacağız. onların dertve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözümlemeler yapacağız. gerçekten bugün bizeesnafımızın göstermiş olduğu üst düzel ilgi alakadan memnun kaldık. dualarınıaldık. onların mahcup etmeyeceğiz, onun sözünü verdik. kendilerine çok teşekkürettik ve hayırlı işler diledik” şeklinde konuştu.
haber merkezi

