Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ALKAN’DAN YAYLA EVLERİ PROJESİ

mhp aksaray belediye başkan

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, 31 martseçimleri öncesinde halkın beklediği projeleri tek tek açıklamaya devam ediyor.daha önce beş önemli proje açıklayan mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan’ın 6’ncı projesi hasandağı yayla evleri projesi oldu.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan yaptığıaçıklamada, aksaray’ın turizme açılması ve geliştirilmesi, dağcılık sporlarınınyapılması, yamaç paraşütü ve diğer spor faaliyetlerinin tercih edilmesinedestek sağlayacak, hasandağı regreasyon alanı düzenlenecek. günlükkonaklanabilecek yayla evleri yapılacak” dedi.

hasandağı yayla evleri projesi ile aksaraylılarınhasandağı’nın o muhteşem heybetli duruşundan yılın tüm mevsimlerindefaydalanmayı hedefliyorlar. kışın kayak, diğer mevsimlerde dağcılık sporları veyayla evleri projesi ile de dağ havasında kamp yapma imkanlarını belediyearacılığı ile yapmayı hedefliyoruz. burada amacımız milletimizin daha temizhava da, daha oksijeni bol yerde yılın belirli bölümlerinde yaşamlarını sağlamakolacak. burada halkımız kamp yapacak, spor yapacak ve ciğerleri bayram edecek.bizim tek derdimiz insanlarımızın sağlığı, huzurlu yaşamıdır. huzurlu yaşamiçin aksaray belediyesi olarak tüm imkanları sağlayacağız” dedi.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, bundanönce açıkladığı beş proje ile makas kavşağında alt geçit yapılarak şehirgirişini sağlıklı hale getirmeyi hedefliyordu. dar gelirli ailelere 300 m2 arsadağıtımı yaparak onların ev yeri ve evlerine kavuşmayı planlıyordu. Şehrin enbüyük sorunlarından birisi olan oto park sorununa kökte çözüm arıyordu.parklarda yaşanan olaylara zabıtalarla denetim ve aksarayspor için sporkompleksi projelerini açıklamıştı.

mhp 31 mart seçimlerine, memleket ehline emanet, ortaksevdamız memleketimiz İçin, “gönüller hazır” sloganı ile çalışmalarınadevam ediyor.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor