Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ALKAN’A SEVGİ SELİ

mhp aksaray teşkilatı 31

mhp aksaray teşkilatı 31 mart seçimleri çalışmaları içinstratejik noktaları ziyarete ederek devam ediyor. mhp aksaray belediye başkanadayı sefer alkan pazar günü, fatih mahallesinde bulunan pazar pazarını ziyaretetti. pazar pazarında vatandaşlarla buluşan mhp adayı sefer alkan’a çok büyüksevgi seli oluştu.

pazar pazarındaki esnaflarla birlikte pazar içinalışverişe gelen vatandaşları dinleyen mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, pazar pazarında bugün halkımızla ve pazarcı kardeşlerimizle birliktesohbet ederek ürün fiyatlarını inceledik ve iyileştirme önerilerini dinledik.birlikte oluşturduğumuz sinerji ve samimiyet ile piyasanın son durumu ilealakalı istişareler yaptık” dedi.

pazar yerinde fiyatların yüksek olduğunu ve bunu davatandaşların kendisine belirttiğini söyleyen mhp aksaray belediye başkan adayısefer alkan, pazar yerlerimizde esnaflarımızı yeniden dinleyeceğiz veesnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerine göre düzenleme yapacağız. biz projeve düzenlemelerimizi kendi kafamıza göre değil, halkımızın beklentisi vetaleplerine göre yapacağız. bizim tek derdimiz var o da halkımızınmemnuniyetidir. birilerini memnun etmek için değil halkın memnuniyeti için yolaçıktık. pazar yerleri olsun yada başka mekanlar olsun bizim derdimizvatandaşımız olacaktır” dedi.

seçim çalışmaları yaparken halkın beklentilerine kulakverdiklerini ve milletimiz için çalışacağız. aksaray belediye başkanı olduğumuzzaman kişileri değil toplumu düşüneceğiz. toplumun, halkımızın geneline hizmetedeceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti