Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aktürk; “Allah Birliğimizi Dirliğimizi Daim Eylesin”

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla beraber Ak Parti teşkilatı mensupları seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretler için kolları sıvadı.
14 Mayıs Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde salt çoğunluğunun sağlanamamasının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayıs 2023 tarihine belirlenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri geri sayımına günler kala, Ak Parti teşkilatı mensupları seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerine devam ediyor.
Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Ak heyeti ile beraber Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Aytaç Makine fabrikasını ziyaret etti.
OSB firmalarından biri olan Aytaç Makine fabrikasını ziyaret eden Ak heyeti, fabrika çalışanları ile bir araya geldi. Çalışanların seçime yönelik nabızlarını ölçen heyet istek ve taleplerini dinledi. İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermelerini talep etti. Bunun üzerine İl Başkanı Aktürk; “Aksaray, doğru zamanda doğru insanlarla doğruya doğru demeye ve istikrar içinde yol yürümeye kararlı. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok