Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAYSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR

İyi parti aksaray milletvekili

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel hafta sonundaoynanan ve golsüz sona eren aksaray belediyespor ile silifke belediyespormaçının ardından, silifke belediyespor teknik direktörü yılmaz Özlem ilesilifke belediyesporlu futbolcuların çıkarmış olduğu olaylar ile maçtan sonrakarşılaşmanın yardımcı hakemi berkay otuzbiroğlu’nun aksaray belediyesporyardımcı antrenörü ahmet bakır’a çelme takıp düşürmesi ile alevlenen olaylarlailgili olarak, aksarayspor sahipsiz değildir” dedi.

İyi parti aksaray milletvekili ayhan erel açıklamasındaşu görüşlere yer verdi. “aksaraysporumuzun üzerinden ellerinizi Çekin. onunüzerinden çekilmeyen kirli elleri aksaraylı sporseverler kırmasını iyi bilir”dedi.

milletvekili ayhan erel açıklamasında, “18 kasım 2018tarihinde oynanan aksarayspor, talasgücü belediyespor maçında çıkan olaylarnedeniyle kabul edemeyeceğimiz bir şekilde saha içi olaylarından dolayıseyircisiz oynama cezası verilmiştir. bu ceza içerde oynanan İskenderunbelediyespor maçında uygulanmayıp, şampiyonluk yarışında rakibimiz olan silifkebelediyespor maçına niçin bırakılmıştır?

16 aralık pazar günü oynanan maçta hakemlerin işgüzarlığıile aksarayspor’un iki nizami gol iptal edilmiştir. maçtan sonra rakip takımhocasının (yılmaz Özlem) tahrikleri neticesinde çıkan olaylar bahane edilerek,aksarayspora tekrar ceza verilecek olursa bu haksız cezanın uygulanmaması içinher türlü hukuki girişim ve eylemleri yapacağımız herkesçe bilinsin.  aksarayspor sahipsiz değildir.

aksarayspor için söylenecek sözümüz, bitmeyen sevdamızvar” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!