Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’IN GÖZÜ KULAĞI OLACAĞIZ

İyİ parti aksaray belediye

İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemişseçim çalışmaları kapsamında ankara caddesi ve civarındaki esnaf vevatandaşlarla bir araya geldi. 

her seçim çalışmasında vatandaşın yoğun ilgisi ve sıcaksevgi gösterileriyle karşılandıklarını belirten İyİ parti aksaray belediyebaşkan adayı türemiş “seçime kadar sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönülbırakmayacağız” açıklamasını yaptı. türemiş “sizler de görüyorsunuz,vatandaşlarımız bize gerçekten samimi bir teveccüh gösteriyor ve sorunlarınıanlatıyor. ayhan erel milletvekilimiz ankara’da, biz burada aksaray’ın bizim,her zaman gören gözü duyan kulağı ve iş yapan elleri olacağız. vatandaşımız buile kimlerin neler yaptığının çok iyi farkında. artık vatandaşımız iyiyi,kötüyü ayırt etmiş ve kararını vermiş görünüyor” diye konuştu.

“her kesimeulaşmaya Çalışıyoruz”

seçim çalışmalarına da hız verdiklerini söyleyen İyİparti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş “gündüzleri sahada, akşamlarımahalle toplantılarında, sabahın erken saatlerinde esnafla  bir arada olabileceğimiz her yerde bulunmayaçalışıyoruz. partimize gelen telefonlar ve mailler var. ‘bizleri neden ziyaretetmiyorsunuz?’ diye gün içerisinde. 4-5 program yapıyoruz. bir taraftan basınlabuluşmalarımız devam ediyor. diğer taraftan gelen her davete her toplantıyaicabet etmek için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. burada bizimle birliktegecesini gündüzüne katan İyİ parti teşkilatı’na teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!