Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY`I “SANAYİ ŞEHRİ YAPIYORUZ

tbmm ak parti grup

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekiliİlknur İnceöz aksaray`ı sanayi ve istihdam merkezi haline getirmek içinçalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 

ak parti`nin aksaray`a 16 yılda hizmet, yatırım, proje,istihdam, refah ve huzur getirdiğinin altını çizen tbmm ak parti grupbaşkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz “aksaray`ımız, ak parti’ninhizmet siyasetinden payına düşeni en iyi şekilde alması için, elimizden gayretidün olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” dedi.

aksaray gipta İle bakilan Şehİr

ak parti`nin iktidara geldiği günden bu yana anlık,günlük politikalar üretmediğini kaydeden İncöz, “bizim hep hedeflerimiz oldu.orta anadolu`nun bel kemiği olan aksaray`ı tarımda ve hayvancılıkta gıpta ilebakılan bir şehir haline getirdiğimiz gibi, önümüzdeki dönemde de sanayi şehrihaline getireceğiz. aksaray`ımızın eğitimden sağlığa, tarım ve hayvancılıktansanayiye, kalkınmış, refahı yakalamış, ülkemizin parmakla gösterilen şehirleriarasına girmesini hedefliyoruz” dedi.

aksaray ak partİ İle gÜÇlendİ

ak parti iktidarları döneminde aksaray`ın güçlü birsanayi şehri olma yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerlediğini kaydeden İnceözsözlerine şöyle devam etti; “getirdiğimiz yatırım ve hizmetlerle her şeyin eniyisini hak eden aksaray`ımızda eğitimden, sağlığa, tarımından, sanayiye heralanda büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. aksaray`ımızın sanayişehri olması yönünde çehresini değiştirmek için organize sanayi bölgemize büyükyatırımlar yaptık. yaptığımız yatırımlar ve getirdiğimiz hizmetler sayesinde2002 yılında sadece yüzde 15`i dolu olan osb`mizi 2010 yılında %100 dolulukoranına ulaştırdık.”

osb bÜyÜyor aksaray gÜÇlenİyor

2002 yılında organize sanayi bölgesi’nde 7 fabrikanınfaaliyet gösterdiğini ve bu fabrikalarda 637 kişinin çalıştığını kaydeden tbmmak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, “osb`mizegetirdiğimiz yatırımlar, şehrimize istihdam olarak geri döndü. bugün itibariyleorganize sanayi bölgemizde üretime geçen 200 fabrikada yaklaşık 12 binhemşerimiz istihdam edilmektedir” dedi.

aksaray organize sanayi bölgesine yapılan yatırımlarınaksaray`ın ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağladığını belirten İnöcez“organize sanayi bölgemize ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından yatırımyapmak isteyen iş adamlarımıza yeni alanlar da tahsis edeceğiz” dedi.

aksaray`imizin İstİhdam sorununu ÇÖzdÜk

aksaray osb`de yapılan tahsislerde otomotiv, inşaat,demir çelik ve plastik sektörünün yoğunluk kazandığını bildiren İlknur İnceöz,“kazandırdığımız ek alanların ardından osb`mizde tekstil, gıda ve metalsektörleri de yoğunluk kazanmaya başladı. gelen talepler doğrultusunda yatırımve istihdamın artırılması için organize sanayi bölgesine ek alan tahsisleriyapmaya devam edeceğiz. organize sanayi bölgemizde mevcut tahsislerintamamlanmasının ardından, aksaray`ımıza yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancıyatırımcılarımıza da tahsis alanlar kazandıracağız. aksaray`ımıza çivi çakmakiçin yola çıkan, niyeti ülke ekonomisine katma değer sağlamak olan tümyatırımcılarımızın yanında ve yardımcısıyız” dedi.

güçlü bir aksarayİçin

aksaray`ın yeni iş imkânlarına, iş alanlarına, istihdammerkezlerine kavuşması için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden tbmm akparti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, “gelişmiş birdemokrasi, güçlü bir ekonomi, milli bir savunma sanayi, güvenli ve istikrarlıbir ülke, huzurlu ve müreffeh bir millet için 24 haziran seçimlerindecumhurbaşkanlığında liderimiz sayın recep tayyip erdoğan`ı, milletvekiliseçimlerinde ise ak parti`mizi bir kez daha güçlü bir şekilde desteklemelerinibekliyoruz.”

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!