Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’I GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

mhp aksaray teşkilatı ve

mhp aksaray teşkilatı ve sanayi esnafı aksaray milliyetçihareket partisi aksaray belediye meclis Üyesi adayı vefa Ülgen tarafındanverilen birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

birlik ve dayanışma yemeğine milliyetçi hareket partisiaksaray belediye başkan adayı sefer alkan, aksaray mhp İl başkanı mustafaÇölkesen, mhp İl teşkilatı ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

milliyetçi hareket partisi aksaray belediye başkan adayısefer alkan yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu organizasyonu gerçekleştiren vefaabimize ve bizim programımıza iştirak etmiş olan bütün ustalarıma,hemşerilerime, teşekkür ediyorum. ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. benyıldız teknik Üniversitesi mezunuyum. yaklaşık 20 yıldır da aksaray’ımızdaharita kadastro mühendisi olarak hizmet etmekteyim. 4 buçuk yıl belediye meclisüyeliği yaptım. 24 haziran’da seçimlerinde de mhp’den 2. sıra milletvekiliadayı oldum. halkın içinden gelen birisiyim. bir belediye başkanının halkıniçinden gelmesi aksaray siyasetini, aksaray ticaretini bilmesi demektir.aksaray siyasetini, aksaray ticaretini bilmeyen aksaray belediye başkanlığıyapamaz arkadaşlar. ben sabah 8’den 12’ye kadar belediyenin içindeyim görevimgereği. aksaray imarını biliyorum, çapını da. bir fiil yapımcısı ve arazideuygulayıcısı ben kendimim. ben aslen belediyeciyim. İçinizden gelen birisiolarak ve teknik bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak bir şehir plancısı olarakaksaray’ın bütün derdini, problemini biliyorum. İstiyorum ki arkadaşlar el ele,kol kola, omuz omuza aksaray’a büyük hizmetler yapalım. arkadaşlaranadolu’muzda gönüller çölleşmiş. gönüller çoraklaşmış. İlk önce gönüllerizenginleştireceğiz, birlikte beraberce projeler gerçekleştireceğiz. aksaraybelediyesinde milliyetçi hareket partisi teknik anlamda aksaray’a hizmetetmiştir ve başarılara imza atmıştır.1999-2004 yılları arasında osman ertuğrulgibi belediye başkanımız aksaray belediyesine hizmet etmiştir. biz teknikolarak aksaray belediyesinde tecrübemiz vardır. aksaray’ı 2023 konseptprojelerimizle geleceğe hazırlamak istiyorum. İnşallah bunu birlikte en güzelşekilde gerçekleştireceğiz. arkadaşlar 15 yıldır aksaray olarak fazla birhizmet alamadık. aksaray 15 yıldır yetimdir, öksüzdür. bunun hepimizfarkındayız. aksaray’ın tek bir sorunu vardır aksaray’da yapıcı, akılcı, işbitirici bir zihniyet yok olmuştur. mhp yapıcı, akılcı, iş bitirici birzihniyete sahiptir. İnşallah bunları hep birlikte gerçekleştireceğiz.katılımlarınızdan dolayı ayrıca vefa abimin yapmış olduğu bu organizasyondandolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

haber ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!