Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

mhp aksaray teşkilatı aksaray

mhp aksaray teşkilatı aksaray belediye başkan adayı seferalkan’ı düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. abaylar tesislerindegerçekleştirilen tanıtım toplantısına mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı,mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, mhp İl başkanı mustafa Çölkesen,ilçe, kadın kolları ve ülkü ocakları teşkilat başkanları ve yönetim kuruluüyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Üretken beledİyecİlİk anlayiŞi

İle aksaray’i taniŞtiracaĞiz

toplantının açılış konuşmasını milliyetçi hareketpartisinin (mhp) İl başkanı mustafa Çölkesen yaptı.

mhp ailesinde belediye başkanlarının başvuru sürecinintamamlanmış olduğunu ve aksaray’da 22 belediyenin tamamına adaylıkbaşvurularının yapıldığını ifade eden mhp İl başkanı Çölkesen; “bu başvurularneticesinde bazı belediye başkan adaylarımız belli oldu. bunlardan bir taneside aksaray İl belediye başkan adayımız sefer alkan’dır. kendisi yüksek haritamühendisidir ve çıktığı bu yolun hayırlı uğurlu olmasını diyorum. mhp’ninüretken belediyecilik anlayışıyla inşallah üç buçuk ay sonra aksaray belediyeside tanışacaktır. bu vesileyle yapılacak olan seçimlerin öncelikle ülkemizeaksaray’ımıza partimize ve tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasınıdiliyorum.”dedi. 

‘sorunlarimizi da

ÇÖzÜmlerİnİ de bİlİyor’

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı; “genelmerkezimizce yapılan değerlendirmeler, teşkilatlarımızın tavsiyesi veliderimizin oluru ile uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığımız sefer alkanaksaray belediye başkan adayımız olmuştur. kendisi 2003’te aksaray mhp merkezilçe yönetiminde yer alan, 2009 seçimlerinde şahsımın aksaray belediye başkanadayı olduğu seçimlerde aksaray belediye meclis üyesi adayımız, 2014seçimlerinde rıfkı karabatak’ın belediye başkan adaylığında aksaray il belediyemeclis üyemiz ve son 24 haziran seçimlerinde 2. sıra milletvekili adayımızdır.aksaray’ı iyi bilen, mesleği ve siyasi kimliği ile aksaray’ın sorunlarını vegerekli çözüm yollarına hakim olan sefer alkan kardeşimizin aksaray’a hayırlıolacağı kanaatindeyiz.”diye konuştu. 

‘yakindan taniyoruz

yÜrekten İnaniyoruz’

“tüm teşkilat başkanlarım, yönetimdeki arkadaşlarımız veşahsım kendisine kefiliz.”diyen kaşlı; “zaten kendisini tanıyan, kendisi ilediyalog kuran tüm hemşerilerimiz de sefer alkan’ın dürüst kişiliğini çok iyibiliyor. adayımız sefer alkan; hizmet etme heyecanıyla dolu ve donanımlı,bilgili, eğitimli, beyefendi, belediye meclis Üyesi, teşkilat yöneticiliği,siyasi tecrübesi, mesleğinin gereği belediyelerle çalışması münasebetiylebelediye başkanları ve personeliyle sürekli diyalog içinde olmuş, insani ilişkiacısından hayati boyunca hiç kimseyle sıkıntı yaşamamış, samimî, ilkeli,kişilikli karakterli, tutarlı saygıda büyük küçük ayrımı yapmayan, yakındantanıdığımız, yürekten inandığımız, gönülden güvendiğimiz biri. allah’ın izniyletüm teşkilatlarımızla gövdemizi taşın altına koyup, gecemizi gündüzümüze katıp,evliyalar şehri aksaray’ımız için hizmet yolunda çıkmış olduğumuz  bu kutlu yolculukta, güvenimiz önce allah’a,sonra tüm kıymetli  hemşerilerimizedir.rabbim bizleri inşallah muvaffak eylesin. adayımız işi, evi aksaray’da olanbiri. diğer arkadaşlarımızda sürekli aksaray’da ve hepimizin evleri işleriaileleri aksaray’da. buradaki teşkilattaki arkadaşlarımız nasıl burada bulunanbasın mensubu arkadaşları isimleriyle biliyorsa camide, cenazede, düğündekarşılaştığımız veya ziyaret ettiğimiz, sohbet ettiğimiz birçok kişiyi de isimve sima olarak tanıyoruz. biz mikrofon elimizde reklam peşinde değiliz. bizgönlünü aksaray’a ve aksaraylıya adamış kişileriz. beni arayıp derdinianlatamayan kimse yoktur. yarın sefer alkan başkan olduğunda da derdiniiletemeyen kimse olmayacak. telefonumuz her daim açık. toplantıda oluruz,camide oluruz açamayız ama mutlaka geri döneriz. ”diye konuştu.

 ‘bu Şehrİ buradayaŞlanan

İnsanlarla bİrlİkte yÖneteceĞİz’

‘benim işim şehircilik, belediyecilik, çevrecilik’ifadeleriyle konuşmasına başlayan mhp aksaray belediye başkanı adayı seferalkan; “1998 yılında yıldız teknik üniversitesi harita kadastro mühendisliği bölümündenmezun oldum. akabinde şehircilik ve planlama üzerine yüksek lisansımıtamamladım. 2 yıl İstanbul’da belde planlamada kontrolör olarak çalıştım. 2000yılında aksaray’da aksaray harita ve inşaat şirketi kurdum. 18 yıldır daaksaray’da yüksek harita mühendisi olarak faaliyet gösteriyorum. belediyecilikbenim işim, çünkü ben belediyeyi tanıyorum. benim işim şehircilik, belediyecilik, çevrecilik. Şehrimizin en büyükproblemi imar problemi ve hala daha ilçe statüsündeki stajyerlerin çizmişolduğu planla biz devam ediyoruz. Şehrimizin önünün açılması gerekmektedir.Şehrimiz 15 yıldır öksüz ve yetimdir. hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. sen ikiayda bir trafik cezası yiyorsun bende ayda bir yiyorum. trafik cezasıyazıldıkça düşünüyorum bu trafiği nasıl çözerim. 2023 konsept projelerimizleaksaray’a yatırımları yönlendireceğiz ve çok güzel projelerimiz olacak.Şehrimizin önünü açacağız. artık şehirler birbirleriyle yarışıyorlar. biz dekayseri ve konya ile yarışmak zorundayız. bizim şehrimizin dinamikleri var vebu dinamikleri harekete geçirmemiz lazım. bugün insanlar konya ve kayserimodelini örnek veriyor. bizim ise bir aksaray modelini şehrimizde göstermemizlazım. birinci önceliğimiz dürüstlük ve şeffaflık, birlikte çalışacağımız herinsanın hesap verilebilirlik ve şeffaflık ilkelerine uymasını isterim. ekipruhu ve kadro ikinci sırada geliyor. sorun üreten değil, sorunları çözenolacağız. bu şehri sizin tecrübelerinizle, burada yaşayan, burada yaşlananinsanlarla birlikte yönetmek istiyoruz. aksaray tesadüflere bırakılamaz,maceralara sürüklenemez, tecrübesiz ellere bırakılamaz. belediyeciliktecrübeyle yönetilir, bu şehre sevdası olmayan insanların ellerine teslimedilemez” diye konuştu.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”