Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İYİ Parti; Sanayi esnafının istek ve taleplerini dinledi!

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve beraberindeki heyet, yeni sanayi sitesini ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik seçim çalışması içerisinde olan İyi partililer, saha çalışmaları kapsamında Aksaray yeni sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Sanayi esnafının sorun ve talebini dileyen İYİ Parti teşkilatı, esnafın yaşadığı ekonomik krize yönelik değerlendirmede bulundu.

Sık sık esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti teşkilatı, sanayi esnafının yaşadıkları sorun ve dertleri dinleyerek sorunlarına çözüm bulma yolunda çalışmalar yürütüyor.  İyi Parti Teşkilatı Aksaray’da yerel seçimlere hazırlanırken diğer yanda da ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşın sesi olmaya çalışıyor.

Sanayi esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İyi Partililer, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Yaklaşan yerel seçim öncesi halkın nabzını yoklayan İyi Partililer ziyaretleriyle dikkat çekiyor.

Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray yeni sanayi sitesine yaptığı ziyareti esnasında; İyi Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz , İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

‘Esnafın sorun ve dertlerine sahip çıkacağız’ diyen Milletvekili Yaldır; Esnafımız bir yandan sahipsizlikten dert yanarken, diğer yandan ekonomik krizin işlerini durma noktasına getirdiğini söylüyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra Aksaray’ımıza ve sanayi esnafımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok