Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’A ÖZEL İLGİ

İyİ parti aksaray belediye

İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş veaksaray İyİ parti yöneticileri, İyİ parti genel merkezi’nde düzenlenen yerelyönetimlerde kurumsal kimlik Çalıştayı’na katıldı.

İyİ parti teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı,İzmir milletvekili müsavat dervişoğlu ile teşkilatlardan sorumlu genel başkanyardımcısı Şenol bal’ın konuşmacı olarak katıldığı seminere aksaray İyİ partibelediye başkan adayı Özhan türemiş ile birçok ilin belediye başkan adayıkatıldı. seminerde İyİ parti belediye başkan adaylarına kurumsal kimlikçalışmaları ile sahada seçim çalışmalarında uyulması gereken kurallar ve seçimgüvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı.

“yakından takip ediyoruz”

birçok ilin belediye başkan adaylarının katıldığıbilgilendirme seminerinde, aksaray’a özel ilgi gösteren İyİ partiteşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcıları dervişoğlu ve bal “aksaray’ın24 haziran genel seçimlerinden başlayarak İyİ parti’ye ve adaylarımızagösterdiği sıcak ilgiyi ve teveccühü takip ediyoruz. aksaray bizim gözbebeğimiz.

aksaray halkının kararını İyİ’lerden yana kullanacağındaneminiz. İyİ’ler şehri aksaray’a selam ve sevgilerimizi iletin” ifadelerinikullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!