Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Vekili Yaldır; Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’i ziyaret etti!

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı aynı zamanda Adana Milletvekili rahmetli Alparslan Türkeş’in kızı, Ayyüce Türkeş Taş’ı makamında ziyaret etti.

1 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclis’in ara tatilinin bitmesiyle birlikte mecliste hareketlilik başladı. İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, mecliste önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Adana Milletvekilliği görevini yapmış ve Türkiye siyasetinde etkin rol oynayan Alpaslan Türkeş’in kızı ve İyi Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Ayyüce Türkeş Taş’ı makamında ziyaret eden, Milletvekili Yaldır, hediye takdiminde bulundu.

Milletvekili Yaldır, İyi Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Ayyüce Türkeş Taş’a Ressam Buket Önyürü’nün eseri olan Türklüğün sembolü Bozkurt tablosunu hediye etti.

Ziyaretin ardında açıklama yapan Milletvekili Yaldır;  “İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı, Adana Milletvekilimiz, Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kızı, Sayın Ayyüce Türkeş Taş Hanımefendiyi gazi meclisimizdeki makamında ziyaret edip, Ressam Buket Önyürü Hanımefendinin güzel eseri, Türklüğün sembolü Bozkurt tablosunu hediye ettik” dedi.

Haber: Fatma Altınok