Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY TARIMDA ÖNDER

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberindeki İlbaşkan yardımcıları mustafa yenisan ve sinan akpınar ile birlikte, aksarayticaret borsasını ve borsa başkanı hamit Özkök’ü ziyaret edip, istişarelerdebulundu.

İl başkanı hüseyin altınsoy ziyaret esnasındakonuşmasında, aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirterek,nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığı aksaray’ıntürkiye genelinde örnek bir tarım kenti olduğunu söyledi. tarım vehayvancılığın önemine değinen İl başkanı altınsoy, “tarım ve hayvancılıkanlamında ak parti hükümeti döneminde ilimize ciddi yatırımlar yapıldı.yatırımların yanı sıra çiftçiye her alanda desteksağlandı ve beraberinde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi sağlandı” dedi.

gelişmeler kapsamında aksaray’a dış havzalardan sugetirme projesinin de incelendiğini ve bununla ilgili çalışmaların devam ettiğinibelirten başkan altınsoy, “tarım ve hayvancılığa geçmiş dönemlerde yapılanyatırımların onlarca katı ak parti hükümeti döneminde yapıldı. bu yatırımlarvesilesiyle önümüzdeki dönemlerde deaksaray tarımda önder olmaya devamedecektir” şeklinde konuştu.

ticaret borsası başkanı hamit Özkök ise ziyarettenduyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl başkanı hüseyin altınsoy ve başkanyardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, aksaray’ın tarım vehayvancılığının adeta şaha kalktığını ve türkiye’de gerçekten örnek bir tarımkenti olduğunu söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”