Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Sofular Köyü geleneksel piknik şöleni düzenledi

Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gülağaç

Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gülağaç İlçesine bağlı Sofular köyünde “Sofular Geleneksel Piknik Şöleni” etkinliğine katıldı.

Her yıl geleneksel olarak Sofular köyü muhtarlığı tarafından düzenlenen “Sofular Geleneksel Piknik Şöleni” programına Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gülağaç Kaymakamı İbrahim Cem Deveci, Gülağaç ve Sofular köyü vatandaşları katılım gösterdi.

             

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program esnasında Milletvekili Kaşlı, konuşma yaptı. Programın ilerleyen saatlerinde ise şölene katılan herkese ikramlar dağıtıldı. Milletvekili Kaşlı, şölene gelen halkla bir araya gelerek sohbet etti. Milletvekili Kaşlı, Gülağaç ve Sofular köyü vatandaşları tarafından yoğun ilgi gördü.

Programın sonunda açıklama yapan Milletvekili Kaşlı, “Gülağaç İlçemize bağlı Sofular Köyü muhtarlığımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sofular Geleneksel Piknik Şöleni’ne misafir olduk. Birbirinden lezzetli ikramları, samimi sohbetleri ve misafirperverliklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Fatma Altınok