Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY REKORA KOŞUYOR

24 haziran 2018 cumhurbaşkanlığı

24 haziran 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliğiseçimleri için aksaray’a gelen cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 15 temmuzmilli irade meydanında yaptığı mitingte aksaray halkı ile biraraya geldi.

aksaray’da 15 temmuz milli İrade meydanında düzenlenenmitingde vatandaşlara seslenen cumhurbaşkanı erdoğan, “aksaraylı kardeşlerimiziçok özlemişiz. aksaray da bizi özlemiş, meydan, yollar bunu söylüyor. yinerekora koşan bir aksaray görüyorum. bu meydanda 24 haziran’ı iple çeken biraksaray görüyorum”dedi.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan yapmış olduğuaçıklamasında;“bidon kafalı, makarnacı, göbeğini kaşıyan diye milletiaşağılayan chp zihniyeti bugün sizin oyunuzu almak için kırk takla atıyor”dedi. 

aksaray’da 15 temmuz milli İrade meydanında düzenlenenmitingde vatandaşlara seslenen cumhurbaşkanı erdoğan, “aksaraylı kardeşlerimiziçok özlemişiz. aksaray da bizi özlemiş, meydan, yollar bunu söylüyor. yinerekora koşan bir aksaray görüyorum. bu meydanda 24 haziran’ı iple çeken biraksaray görüyorum. size olan teşekkür borcumu ödemek istiyorum. 2002’den beriher seçimde olduğu gibi aksaray hep bize sahip çıktı. Ülke ortalamasınınüzerinde rekor oy oranıyla destek verdiniz. sizlere gönülden teşekkür ediyorum.rabbim kardeşliğimizi, muhabbetimizi, yol arkadaşlığımızı daim eylesin diyorum.Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. 24 haziran’da ülkemizin istikbaline yönverecek tarihi bir seçim olacak. sizlerden, 16 nisan’da araladığınız olankapıları ardına kadar açmanızı istiyoruz. biz aksaray’dan yine rekor, yinezirveye oynamasını bekliyoruz. 24 haziran’da güçlü meclis için,cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste ak parti’yi desteklemeye hazır mıyız?türkiye’yi irade, erdem ve cesaretle şahlandırıyor muyuz? artık bu işbitmiştir. aksaray ve tüm türkiye’de artık sandığın rengi belli olmuştur. 24haziran demokrasi şölenimiz şimdiden tüm milletimize, ülkemize hayırlı olsun.40 yılı aşkındır siyasetin içindeyiz. biz siyasete başladığımızdan bu yana hemtürkiye’de hem de dünyada çok şey değişti. uzun ince bir yolda gittik, aşıkveysel misali. artık ülkemizde evlatlarımız birbirine silah çekmiyor, kurşunsıkmıyor. bir gece vakti ansızın kahvehanelere bomba atılmıyor. Çay, şeker, ungibi malzemeleri temin etmek için chp yönetimindeki gibi kuyruklarda beklemekzorunda kalmıyor. darbe olsun diye gençlerimizin ellerine birileri tarafındansilah tutuşturulmuyor. artık kaoslarla boğuşan bir türkiye yok. bu kötümanzaraların tamamını allah’a şükür ülkemiz geride bıraktı. Özellikle merhumÖzal ve rahmetli erbakan gibi siyasetçilerini emeğiyle türkiye toplumsal barışve ekonomik kalkınma yolunda önemli yol mesafe etti. türkiye’miz prangaları busiyasetçilerimiz zamanında kırmaya başladı. türkiye yıllardır hasretini çektiğireformlara bizim dönemimizde kavuştu. dünü bilmeden bugünü anlamak mümkündeğildir. İçinde bulunduğumuz dönemi anlamak, geçmişi görmekle mevcuttur. son16 senede türkiye’nin ne kadar büyük bir destan yazdığını çok iyi görüyoruz. akparti olarak ekonomi, sağlık ve yatırımlar yanında en büyük hizmetimizin hak veözgürlükler başlığında olduğuna inanıyorum. 2002’de temel halk ve özgürlüklerkapsamında gerçekten enkaz aldık. başörtüsü yüzünden gözyaşı döken kızlarımızvardı. benim kızlarım bu ülkede okuyamadı. mecbur yurt dışına gönderdim. elin topraklarındabenim kızlarım başörtüsü ile okudu, üniversitesi bitirdi, aynı şekilde oğlumüniversiteyi bitirdi, öz vatanında garipsin, benim kızlarım kendi ülkelerindeüniversiteye gidemedi” dedi. 
“bidon kafalı, makarnacı, göbeğini kaşıyan diye milleti aşağılayan chpzihniyeti bugün sizin oyunuzu almak için kırk takla atıyor” 
chp’yi eleştiren cumhurbaşkanı erdoğan, “aman yarabbim, yalan yanlış, benböyle yapmam diye bir aday çıkarmışlar ortaya. dürüst ol dürüst, sen ne kadaryalan söylersen söyle biz bunu yutmayız. İmam hatibe gitseymiş o dacumhurbaşkanı olurmuş. Öbür taraftan da diyor ki, İmam hatipli gençler,üniversiteye gitme şansınız az. yav sana ne, sana ne. elhamdülillah, bu ülkebir İmam hatip mezunu bir başbakanı, cumhurbaşkanını da gördü. bunun kararınıkim veriyor, millet veriyor millet. bunlar millete inanmıyorlar ki. biz korkuyakapılmadık. mazeret üretmedik, sorun çözmek yerine halının altına süpürmedik.emanetin hakkın vermek için hemen çalışmaya başladık. sayın İnce, özgürlük bu,lafla değil icraatla oluyor. Şimdi yeni bir dönem. yeni dönemde sosyalyaşamdan, siyasi alana, eğitimden basın yayın hayatına kadar türkiye tarihindehiç tecrübe etmediği bir özgürlük ortamı yaşıyor. kendilerini milletin üstündegörenler dışında türkiye’den mustarip olan kimse yok. bidon kafalı, makarnacı,göbeğini kaşıyan diye milleti aşağılayan chp zihniyeti bugün sizin oyunuzualmak için kırk takla atıyor. acemiler ya, İmam hatip düşmanlığı tescilli olanchp adayı, dedem beni de yazdırsaydı bugün ben de İmam hatipli idim diyor.geçenlerde çıkmış bu okulların doluluk oranı yüzde 35, israf yapılıyor dedi.bula bula israf olarak İmam hatip okullarını bulmuş. anlaşılan bunu birileritelefonla işletmiş. gelen telefonlara itibar edeceğine milli eğitim bakanlığınasorsa doluluk oranının çok daha fazla olduğunu görür. pensilvanya’ya sor, fetÖsöyler sana doğrusunu. bunların derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.türkiye’yi 28 Şubat’ın o kötü günlerine geri döndürmek. siyasette hiçbirbaşarısı olmayan, milletten habersiz ülkenin gerçeklerinden habersiz hertelefona inanan bu şahısla kaybedecek vaktimiz yok. bu ülkeye cumhurbaşkanıolacak kişinin tecrübeli olması gerek değil mi? bu kardeşiniz kimsenin önündeeğilmedi. bu kardeşiniz sadece ve sadece allah’ın huzurunda rüku ve secdedeeğilir. Şu an verdikleri mücadele cumhurbaşkanlığı için değil, chp genelbaşkanlığı için. allah’ın izni ile 24 haziran akşamı sandıktan çıkan sonuçlatüm türkiye bu kifayetsizlere hak ettikleri dersi verecektir. kendi partisindedahi başarı sağlayamayan birinin ülke yönetimine aday olması komiktir. biz buçapsızlarla yarışmıyoruz. kendi kendimizle yarışıyoruz biz. mitingmeydanlarında bir yandan milletimize 16 yıllık karnemizi gösterirken,önümüzdeki 5 seneye de ne yapacaklarımızı söylüyoruz. ne aldatan, ne de aldananolacağız. onlar bol bol yalan söylüyor. Şimdi daha büyük yatırımlar için yolakoyuluyoruz. yaparsa, yine ak parti yapar diyoruz. Çok güçlü destek bekliyoruzsizlerden” şeklinde konuştu. 
mitingin ardından cumhurbaşkanı erdoğan vatandaşlarla birlikte rabia işaretiyaparak, “tek millet, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, hep birlikte türkiyeolacağız” dedi. 

 

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy yaptığı açıklamada;“muhteşemsin aksaray sayın cumhurbaşkanım sayın vekillerim çok kıymetli aksaraylıhemşerilerimiz hanımefendiler beyfendiler sözlerimin başında sizleri saygıylasevgiyle selamlıyorum. Şölenimize mitingimize hoşgeldiniz. bugün burada sadeceülkesinin cumhurbaşkanını veyahut parti liderine karşılamaya gelen veya mitingekatılım sağlayıp yapılan yapılan konuşmaları dinleyecek bir topluluk yok.bugünburada amerikasından avrupasına fetÖ’sünden pkk’sına kadar kirli oyun kurucuvarsa, hepsinin oyunlarını başlarına geçirmeye kararlı olan milletimizin asilfertleri var. bugün bu meydanda kendisine biçilen elbiseyi hangisine razıgörüleni kendisine dayatılan kaderi kabul etmeyenmilletimiz var. 24 haziran’dabunu bir kez daha tüm dünyaya haykırmaya ak davanın sarsılmaz bekçileri var.böylesi bir ramazan gününde cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamakdan büyük bironur gurur ve mutluluk duyuyoruz. sayın cumhurbaşkanımaksaray sizi seviyorve  aksaray her zaman sizin yanınızda2002’den bu yana yapılan ne kadar seçim varsa hepsinde de aksarayımız rekorkırdı. aksaray ak davaya sahip çıktı. 24 haziran’da da allahın izniyle bugünekadar başarılarıyla rekorlarına rekor ekleyecek. biz sizi rekorsuzbırakmayacağız 24 haziran’da biliyoruz ki; diğer seçimlerden çok farklı çokanlamlı hayırlı bir seçim yaşayacağız. daha önemlisi bunu kırmaya başlayan heralanda dünya ülkelerini kıskandıracak bir şekilde atılımlar gerçekleştirentürkiye’miz millet odaklı hızlı karar alınabilen etkili politikalarüretilebilen yeni sistemle geleceğe daha hızlı ilerleyecektir. dünya vahşetizülümü çocukların ölümüne sadece seyretti. kimsenin ses çıkartmadı. İnsanlığınve ahlakın yok sayıldı coğrafyaların tek umudu türkiye ve onun lideri receptayyip erdoğan’dır” dedi.

ak parti grup başkanvekili veaksaray milletvekili İlknur İnceöz yapmış olduğu konuşmasında; “Çok değerlihemşerilerim hasandağı’nın yiğit insanları ortanadolunun orta direği aksaray’ınkalbi aksaraylı hemşerilerim değerli hemşerilerim arkadaşlarım. bugün meydanayine hınca hınç doldurmuş türkiye’nin dünyanın lideri ak partimizin genelbaşkanı sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ı liderimizi ağırlamaküzere meydanlarda hep beraber bu coşkuyu yaşamak için ramazan ’ınmübarekliğinde bereketliliğinde liderimizi sayın cumhurbaşkanımızı bekleyensevgili hemşerilerime yürekten tebrik ediyorum. 16 yıl önce partimizi kurduğumuzgünden itibaren adaletle sağlıkta emniyetle her alanda aksaray türkiye’dekibüyümesinden ekonomik büyümeden nasibini almış orta anadolu’da dört yol ağzındasanayisi ile tarımı ile hayvancılığıyla büyüyen bir şehir olmuştur. bütünyatırımlardan nasibini almış önümüze koyduğumuz hedefler noktasındaaksaray’ımızın önümüzdeki dönem içerisinde de çok daha ileriye taşıyacağımızıtürkiyenin büyümesi içerisinde ortaanadolu’nun kalbi orta direği olarakevliyalar şehri iyi İnsanlar şehri aksaray’ımız lokomatif bir şehir olmayaİlerlemeye devam edecektir.

değerli hemşerilerim 24haziran seçimleri gerçekten ülkemiz açısından çok önemli bugüne kadar iktidarageldiğimiz günden itibaren 12 seçim gördük. bu 13.seçim ancak bilmeliyiz ki; 16nisan refarandumda yaptığımız değişikliklerden sonra cumhurbaşkanlığı hükümetsistemi ile beraber İlk kez bir seçime gidiyoruz. bu çok önemli burada artıkdarbelere muhtarlara hayır diyen terör örgütünün sözcülüğünüe soyunan insanlarahayır diyen ezanlardan rahatsız olanlara şehitlerden tiksinenlere cevapvereceğimiz 15 temmuz’u İşgal girişimini gerçekleştirenlere karşı cevapvereceğimiz darbe ve muhtıraları tarihi kaldıracağımız milli irademize sahip çıkacağımız  çok önemli bir seçime sayılı günler kaldı. buçocuklarımızın geleceği için bu güçlü türkiye için24 haziran seçimleri güçlühükümet için güçlü parlemento için bu coğrafyanın kaderi için partinin kaderiile bir seçim olduğunu hiç aklımızdan çıkartmamalı allah’ın izniyle bugün 15temmuz milli irade meydanında gerçekleştirdiğimiz mitingimizde 24 haziranirademize sahip çıkacağımız cumhuriyet tarihinin ilk kez farklı bir hükümetsistemini oylayacağımız seçimle coğrafyamızın belki 100 yıllını belirleyecekönemli bir seçim olduğunu belirtiyorum. siz değerli hemşerilerime saygıylahürmetle selamlıyorum” dedi.

aksaray belediye başkanı halukŞahin yazgı; “gönlü güzel kendi güzel aksaraylı hemşerilerim hoşgeldinizsefalar getirdiniz. Şimdi bu meydanın dili olsada konuşsa bu güzellikleri buhal kulağa de çok şeylere şahit olduk ama sizlerle güzelleşti. sizlerinvarlığıyla buralar çok güzel oldu.ramazan ayinin huzuru mutluluğu bereketi herzaman üzerimize daim olsun sadece ramazan ayında değil ramazan ayından sonradabirliğimizi bütünlüğümüz kardeşdiğimiz sürekli olsun dualarımız hep bu şekildebizler biliyorsunuz. göreve başlayalı dört seneyi geçti. her sene içerisinde sizlerene söz verdiysek neleri yapmamız gerekiyorsa hepsini ve daha da fazlasını sizlerdenaldığımız güçle sizlerden aldığımız enerjiyle teker teker gerçekleştirdik. gerçekleştirmeyede devam edeceğiz. ama tabii ki bunları yaparken bütün bu güzel hizmetlerigerçekleştirirken işte sizde biliyorsunuz. yapmış olduğumuz alt geçitçalışmaları sıraların oradan kaldırılıp yeniden park yapılması kapalı pazaralanlarımız kadın aktivite merkezlerimiz bunların hepsini arkasında yatan enbüyük güç arkamızda güçlü bir iktidarmızın olması arkamızda güçlü birliderimizin olması bunları tek başına yapılması mümkün değil, bakın soltarafınızda gördüğünüz tokİ’nin aksaray yaptığı en büyük projenin teşekkürü vartokİ aksaray’a sanayi anlamında tüm türkiye’ye yaptığı projeyi aksaray’ımızdagerçekleştiriyor. bunuda sayın cumhurbaşkanımızın emirleri ve direktifleri ilegerçekleştiriyor. dolayısıyla sevgili aksaraylı hemşerilerim bizler biliyoruz. 24haziran’da ne yapacağımızı da biliyoruz. sayın cumhurbaşkanımızın en güçlü birşekilde destekleyip her zaman yaptığımız gibi rekorlarla onu en güzel birşekilde buradan uğrayacağız. yine aynı şekilde sizlerde biliyorsunuz bizim birsembolümiz var.dört rabiya, bu rabiye kadar da vekillerimiz var.İnşallah dörtvekilimizi de ankara’ya göndereceğiz. hep beraber bunu yapmaya var mız? hazır mıyız.bu birliğimizi bütünlüğümüzü rabbim daim eylesin.liderimiz olan sayın receptayyip erdoğan’ı her daim başımızda daim kılsın. 24 haziran’da en güçlü en gürsesimizi tüm türkiye’mize duyuralım İnşallah” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi