Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY MUHAMMED AKTAŞ’I MECLİSE GÖNDERMEKTE KARARLI

tÜgva,askon genÇ Önder, memur

tÜgva,askon genÇ Önder, memur sen, mÜsİad, genÇ İhh, genÇlİk derneĞİ, verenelderneĞİ, Ünİversİte genÇlİk, İlİm yayma cemİyetİ, bİrlİk vakfi, ensar vakfi,enderun vakfi,semerkand vakfı gençlik komisyonu, geçmiş dönem ak parti gençlikkolları başkanları, geçmiş dönem merkez ilçe başkanları, diğer stk temsilcilerive yüzlerce üyenin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ak parti’nin gençmilletvekili adayı muhammed aktaş’a destek sözü çıktı. 

24haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren aktaş;  100’e yakın gençlik platformu ve derneğibirlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği genÇlİk buluŞmasinda, gençlertarafından adeta kucaklandı. 100’e yakın gençlik platformu ve derneği birlik veberaberlik içerisinde muhammed aktaş’a tam destek verdi.

genÇaday tercİhİ İsabetlİ bİr tercİh oldu

gençlikplatformu ve dernek temsilcileri, muhammed aktaş’ın cumhurbaşkanı recep tayyiperdoğan’ın genç tercihi ile tüm gençleri temsili noktasında isabetli bir terciholduğunu söylediler. yapılan bu tercihle, allah’ın izniyle aksaray’da 4-0olacağını belirten gençler, “bize uyku haram olsun. bize durmak haram olsun.dün olduğu gibi bugünde ümmetin umudu haline gelen dünya lideri recep tayyiperdoğan ve ak parti için gece gündüz demeden çalışacağız. var gücümüzle çalışacağızçabalayacağız ki biz gençlerden aldığı destekle aksaray’da bu seçimi 4-0tamamlayacağız. ne olursa olsun, kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın,nasıl düşünürse düşünsün. Ülkemizin, aksaray’ımızın, İslam dünyasınınmüslümanların recep tayyip erdoğan’dan başka destekçisi, sahip çıkan yok.cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın elinin güçlü olması içinde muhammedaktaş ve onun gibi vekillere ihtiyacımız var. biz gençler olarak ne olursaolsun ak parti’nin, cumhurbaşkanımızın ve milletvekillerinin sonuna kadararkasındayız, yanındayız. 25 haziran sabahına 4-0 olarak uyanacağız ve hemülkemiz, hem de aksaray’ımız gelişerek büyümeye devam edecek” dediler.

gÜÇlÜmeclİs, gÜÇlÜ hÜkÜmet, gÜÇlÜ tÜrkİye

konuşmasındagüçlü meclis, güçlü hükümet olgusuna vurgu yapan ak parti milletvekili adayımuhammed aktaş, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’nin, dünyanın ve bölgeniniçinden geçtiği büyük dönüşümden, türkiye’nin hedeflerine ulaşarak çıkmasıkonusunda büyük bir imkan olduğunu belirtti. cumhurbaşkanı recep tayyiperdoğan’ın da bu kapsamda söylediği sözlere vurgu yapan aktaş; “”gelin buimkanı hep birlikte değerlendirelim istiyorum. gelin türkiye’yi 2023hedeflerine hep birlikte ulaştıralım, gelin çocuklarımıza 2053 ve 2071vizyonlarını hayata geçirebilecekleri bir zemini hep birlikte kuralım. İştebunun için biz 24 haziran seçimlerinde milletimize güçlü meclis, güçlü hükümet,güçlü türkiye sözü veriyoruz.”dedi.

25hazİran sabahi da Çok farkli bİr sabah olacak

bugünekadar gençlere en çok değeri ak parti’nin verdiğine de vurgu yapan aktaş;“Önümüzde gerçekten çok ama çok önemli bir seçim var. ancak aynı zamandatürkiye’ye çirkin oyun kuranlar, türkiye’nin geleceğiyle oynamak isteyenlerdevar. Şer odakları, güzel ülkemizi, güzel vatanımızı hedef alıyor. İnşallah buşer odaklarının 24 haziran akşamı bütün oyunları bozulacak. Önce siz gençler,sonra da aziz milletimiz onlara en güzel cevabı sandıkta verecek. 25 haziransabahı da çok farklı bir sabah olacak. gece gündüz demeden çalışıyoruz. busüreçte gençlere büyük önem veriyoruz. gençlerimiz çok önemli. allah’ın izniyleyeni dönemde ülkemizi ve aksaray’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz. sizdeğerli gençlerimiz, sonra da aziz milletimize, memleketimize hizmet etmeyedevam edeceğiz” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret