Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY İŞ DÜNYASI ABD YAPTIRIMLARINI KINADI

abd’nin türkiye’ye yönelik yaptırım

abd’nin türkiye’ye yönelik yaptırım kararıyla ilgili olarak,aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş tarafındanyazılı açıklama yapıldı.

“yaptırımların kabul edilemez olduğunu ve iş dünyasıolarak devletimizin atacağı her adımda destek olacaklarını belirten atsobaşkanı göktaş, yaptığı açıklamada“abd başkanı donald trump’un her geçen güngerek ortadoğu gerek uzakdoğu ve batılı ülkelere yönelik olarak sürekli attığımesnetsiz hareketleri türkiye üzerinde uygulamaya kalkmasını iş dünyası olarakasla kabul etmiyoruz. 

feto gibi bir terör örgütü liderine ülkesinde en iyişartlarda yaşama hakkı tanıyan bir ülke kalkıp ta bize adalet dersi vermeyekalkmasın.

 İşine gelmeyen herdurumda ülke ayırt etmeksizin yaptırım koymaya kalkan amerika birleşikdevletleri türkiye’nin hiçbir zaman tehditlere boyun eğmeyeceğinin farkına nezaman varacaktır merak ediyoruz.

bu millet 15 temmuz gibi içindeki en büyük hainlere bileboyun eğmemiş iken dış güçlerin yaptırımlarına ve oyunlarına boyun eğecek birmillet değildir.  tarih boyuncadevletimizin üzerinde oynanan oyunlar defalarca bozulduğu gibi bu oyunlardarabbimizin izni, milletimizin azmi bile emeline ulaşmayacaktır.

bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizekarşı atılacak her oyunun karşısında olacak milletimiz ve İş dünyamızlabirlikte hareket ederek tüm oyunları bozmak için çalışacağız.

bilinmesini istiyoruz ki aksaray İş dünyası devletinin yanındaİçişleri ve adalet bakanlarının arkasında olacaktır” dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!