Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ak Parti’den 2. Tur Ulaşım Desteği

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için resmi ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği verileceğini açıkladı.
Aksaray AK Parti İl Başkanlığı 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde memleketine giderek oy kullanmak isteyen vatandaşlara ücretsiz ulaşım desteği vermeye başladı.
14 Mayıs Genel seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından seçim çalışmaları tekrar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışma yürüten AK Parti heyeti, memleketinde olmayıp oy kullanamayan vatandaşları unutmadı. Bunun üzerine bir çalışma faaliyeti yapan Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk bir açıklama yaptı. İl Başkanı Aktürk yaptığı açıklamada; Türkiye yüzyılı başlarken, ülkemizin yükselişinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı milli iradenin tecelli ettiği sandıklarda da yalnız bırakmıyoruz. Oylarını kullanmak için ilimizden memleketine gitmek veya memleketinden ilimize gelmek isteyen seçmenlerimizin yolculuğuna eşlik ediyoruz” ifadeleri ile 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için resmi ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği verildiğini duyurdu. İl Başkanı Hamza Aktürk sözlerine; 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için resmi ikameti başka şehirlerde olan seçmenlerden memleketine gitmek isteyen vatandaşların Aksaray Ak Parti İl Başkanlığı ile iletişime geçerek başvuruda bulunmaları gerektiğini bildirerek tüm vatandaşları 28. Mayıs 2023 tarihinde herkesi sandık başına gitmeye davet etti.
Haber: Fatma Altınok