Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK SEFERİMİZ ZAFER OLACAKTIR

ak parti milletvekili aday

ak parti milletvekili aday adayı  murat altındal 27. dönem milletvekilliğiseçimlerinde aksaray’ımızın geleceği ve güçlü türkiye için adayım dedi.

ak parti milletvekili aday adayı  murat altındal yaptığıaçıklamada; doğduğum büyüdüğüm ve doyduğum memleketim aksaray’a en iyi şekildehizmet etmek adına ak parti aksaray 27 dönem milletvekili aday adaylığıbaşvurumu yapmış bulunmaktayım. sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızrecep tayyip erdoğan’ın gençlere olan desteği ve güveninden  aldığım cesaretle bu kutlu yolda bir adımattım. kendisinin yürümüş olduğu bu hak yolunda bende beraberinde yürümeyiyıllardır çok istiyordum.

bu isteğim önümüzdeki 24 haziran seçimlerinin heyecanındabana nasip oldu. İnşallah niyetimiz temiz amacımız hak yolundan çıkmadanvatanımıza milletimize devletimize hayırlı bir İnsan olarak katkıda bulunmak.

tüm aday adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılardiliyorum.ak parti aday adayı olarak bu kadar fazla aday adayımız olmasındangurur duyuyorum.adaylığın fazla olması çok güçlü aday adaylarımız olmasıpartimizin gücünü göstermektedir.halkımızın teşkilatımızın ve genelmerkezimizin seçeceği aday listesi kimler olursa olsun bu güç bu açıklananlistenin arkasında olacaktır.İnanıyorum ki teşkilatımızdaki ilimizdeki birlikve beraberlik hem aksaray’ımız adına hem de türkiye’ye yakışır şekildeolacaktır.

rabbimden bu süreci bizler ve memleketimiz için hayırlaravesile kılsın. hepinizi sevgi ve muhabbetle saygıyı selamlıyorum. allah yar veyardımcımız olsun. aday adaylığım şahsım, ailem, aksaray ve türkiye içinhayırlı seferİmİz zafer olsun”

murat altındal

1990 aksaray doğumlu ilk ve orta öğretimini aksaray’da tamamladı. sporcu kimliği ile aksaraybeden eğitim ve spor akademisini bitirdi. aktif olarak sporcu kimliği ile davam etti. daha sonra ticaret hayatınabaşladı. halen aksaray’ın  sevilen gençiş adamıdır. evli

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor