Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DEN GÖKTAŞ’A ZİYARET

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanıhamza aktürk ve ak parti heyeti aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulubaşkanı cüneyt göktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

atso başkanı göktaş’a başarılar dileyen ak parti İlbaşkanı hüseyin altınsoy ziyarette yapmış olduğu açıklama da; “ İlimiz işdünyasının öncü kuruluşu olan aksaray ticaret ve sanayi odamızın 2018-2022 yılıyönetim kurulu başkanlığına seçilen cüneyt göktaş’a partimiz teşkilatı adınabaşarılar diliyorum. bir dönem müteahhitler birliği başkanlığını layığı ileyerine getiren sayın başkanımız ticaret ve sanayi odamızın da yönetim kurulubaşkanlığının verdiği sorumlulukları başarı ile yerine getirecektir. bizlerdeher daim aksaray için atso ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. sözkonusu aksaray ise gerisi teferruattır sözünden yola çıkarak hep birlikteaksaray ve aksaray iş dünyası için çalışacağız “dedi.

gelecek türkiye’nin sanayi kentini aksaray’da inşa etmekiçin siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve tüm şehrinvatandaşları ile birlikte hareket edeceklerini belirten atso başkanı cüneytgöktaş ise yapmış olduğu açıklama da;“aksaray’ı çok daha iyi yerlerde olmasınısağlamak için gece gündüz demeden çalışacağız. hükümetimizin iş dünyamızasağladığı büyük olanaklardan faydalanarak gelecek türkiye’nin sanayi kentinianadolu’da yani aksaray’da inşa edeceğiz. bu hedefler aksaray’ın 2023hedefleridir. bizler bu hedeflere ulaştığımızda hükümetimizin de belirlemişolduğu 2023 hedeflerine büyük katkıda bulunmuş olacağız. bu anlamda siyasipartilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte hareket edeceğiz.bizleri ziyaret eden ak parti İl başkanımız hüseyin altınsoy’a, merkez İlçebaşkanımız hamza aktürk’e ve ak parti teşkilatına canı gönülden teşekkürediyorum “dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret