Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DEN BAĞIŞI KAMPANYASI

ak parti İl teşkilatı

ak parti İl teşkilatı 24 haziran cumhurbaşkanlığıseçimiyle ilgili cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan için bağışkampanyasını başlattı.

kampanya sebebiyle ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, milletvekili adayı muhammed aktaş,İl genel meclis başkanı mehmettüzün, merkez İlçe başkanı hamza aktürk,gençlik kollarıbaşkanı mehmet emin kılıç,ziraat bankası önünde partililerle biraraya geldi. akpartili yöneticiler ve partililer seçim kampanyası için cumhurbaşkanı adayırecep tayyip erdoğan’a ait banka hesabına bağışta bulundular.

İl başkanı hüseyin altınsoy, yaptığı açıklamada “bilindiğiüzere; bu seçimlerde kampanya harcamaları, halkın bağışlarıyla finanseedilecektir. bu nedenle her cumhurbaşkanı adayının açmış olduğu bağış hesaplarımevcuttur. cumhurbaşkanı adayımız sayın recep tayyip erdoğan’ın da bu amaçlaaçılan bağış hesabı mevcuttur. yapılacak bağış miktarı en fazla 13.916.00 tlolabilir” dedi.

yapılacak bağışın miktarı kadar, bağışta bulunan kişisayısının da çok önemli olduğuna dikkat çeken altınsoy, “Çünkü bağışçısayısının fazla olması bir anlamda seçimin sonuçlarının da erken ilan edilmesianlamına gelmektedir. bu nedenle herkesin az veya çok demeden, gücü nispetindebu kampanyaya destek vermesi çok önemlidir

cumhurbaşkanı adayımız sayın recep tayyip erdoğan’ınseçim kampanyası için bağışta bulunmak isteyenler vatandaşlarımız t.c. ziraatbankası- ankara kamu Şubesindeki tr04 0001 0025 3303 3022 6260 09 İbannumaralı, cumhurbaşkanı adayı recep tayyip erdoğan seçim hesabına bağışyapabilirler” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor