Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de sürpriz karar adaylık süreci uzadı!

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurularına yönelik önemli bir duyuruda bulundu.

Ankara Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen İl Başkanları Çalışma Kampı kapsamında İl Başkanları bir talepte bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise İl Başkanlarının taleplerini onaylamasının ardından yerel seçimler aday adayı başvuruları 22 Kasım’a ertelendi.

Teşkilat Temayül Yoklaması ise 26 Kasım’ da yapılacağını İl Başkanı Aktürk aktardı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından oluşturulan periyodik takvime göre;  yerel seçimler belediye başkanlıkları aday adaylığı kabul tarihi 9 – 17 Kasım tarihleri olarak belirlenirken, belediye ve il genel meclis üyesi olmak isteyenler için ise 3 Aralık tarihine kadar aday adaylığı başvurularını yapabileceklerdi.

İl Başkanlarının talepleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayı neticesinde 22 Kasım tarihine ertelenirken Teşkilat Temayül Yoklaması ise 26 Kasım’da yapılacağı açıklandı.

İl Başkanı Aktürk konuya yönelik yaptığı açıklamasında; “Kızılcahamam’da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalışma kampımızda İl Başkanları olarak talepte bulunduk ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle yerel seçimler aday adayı başvuruları 22 Kasım’ a ertelenmiştir. Teşkilat Temayül Yoklaması ise 26 Kasım’da yapılacaktır” dedi.

Haber: Fatma Altınok