Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DE DURMAK YOK

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkezİlçe başkanı hamza aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf vevatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ziyaretlerindeher an bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,“ak parti olarak her fırsatta kent halkı ile bir arada olmaya gayret ediyoruz.ak parti’nin 17 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılanhizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalar yatmaktadır. halkın arasında,halkla birlikte türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesiniamaçlıyoruz. bir taraftan da halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz” dedi.

ak parti teşkilatları olarak seçimdenseçime değil seçimlerden sonrada ziyaretlerini sürdürdüklerini vurgulayanbaşkan altınsoy, “bizler ziyaretlerimizi sadece seçimden seçime sürdüren birparti değiliz. zaten halkımız da bunun farkında. ak parti aksaray İl teşkilatıolarak sadece parti binamızda esnaf ve vatandaşlarımızın bize yaptığıziyaretler ile yetinmeyip sürekli halkımızın arasında olarak onların talep veisteklerini de dinliyoruz.

ak parti 17 yıldır halkın teveccühüsayesinde iktidar kaldı. halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor.bizlerde ak parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layıkolmaya gayret ve özen gösteriyoruz. türkiye, cumhuriyet tarihinin en fazlahizmetini ak parti döneminde aldı. yine türkiye ak parti iktidarı ile gününükurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkeleringündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret