Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİDE DURMAK YOK

ak parti milletvekilli cengiz

ak parti milletvekilli cengiz aydoğdu, İl başkanı hüseyinaltınsoy ile aksaray belediye başkan adayı evren dinçer çeşitli ziyaretlerdebulundu.

İlk olarak Şehit Önder güzel polis meslek eğitimmerkezinde düzenlenen 22. dönem mezuniyet tirenine katılan milletvekiliaydoğdu, İl başkanı altınsoy ile belediye başkan adayı dinçer, buradakiprogramın ardından aksaray Üniversitesi rektörü prof d.r yusuf Şahin’i ziyaretetti. aksaray Üniversitesinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlarhakkında rektör Şahin’den brifing alan ak heyet, daha sonra İl emniyet müdürüali karabağ’ı makamında ziyaret etti. aksaray’ın huzuru ve güvenliği için gecegündüz fedakarca çalışan başta emniyet müdürü ali karabağ’a ve teşkilatmensuplarına teşekkür eden milletvekili aydoğdu, “bu il hepimizin, hepbirlikte çalışıp daha ileriye götürmek hepimizin görevidir. aksaray’ımız içinçalışmaya devam edeceğiz. aksaray’ımızın çıtasını daha fazla yükseltmek içinhep birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren karabağ isemilletvekilli aydoğdu’ya, İl başkanı altınsoy ile belediye başkan adayıdinçer’e teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”