Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ TEŞKİLATI DAVA AŞKIYLA SAHADA

esnaflarla çay içip sohbet

esnaflarla çay içip sohbet eden, gittiği her yerdevatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan ak parti belediye başkan adayı evrendinçer, “biz gönüller almak, aksaray’a hizmetkâr olmak için yola çıktık” dedi.

ak parti belediye başkan adayı dinçer, esnaf ziyaretineİl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kollarıbaşkanı mehmet emin kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretleredevam ediyor. sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyareti sırasındakonuşan dinçer, “İlimizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilimizidaha da güzelleştirmek, gönülleri almak, aksaray’a hizmetkâr olmak için yolaçıktık. hedefimiz sadece yol, bina ve parklar yapmak değil, gönülleri deyapmak, yapacağımız hizmetler ile insanlara dokunmak. yapacağımız çalışmalarinsan odaklı olacak. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın dediği gibigönül belediyeciliği vizyonu ile hareket ederek, aksaray’ı hep birlikteyöneteceğiz. İlimizi hak ettiği hedeflere birlikte ulaştıracağız. sevgi ileyola çıktık sevgi ile başaracağız” diye konuştu.

‘yaklaşan seçim süreci öncesi ülkemizin menfaati içinbirlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz’ diyen İl başkanı hüseyinaltınsoy da, “ak parti aksaray belediye başkan adayımız evren dinçer ileesnaflarımızı ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz. başkanlık sürecim boyuncasık sık gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve programlarla her zaman esnafkardeşlerimizle bir arada olarak gönül bağımızı sağlam bir zemin üzerioturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ancak yaklaşan seçim sürecinde buziyaretlerimizi yeniden gerçekleştirerek hem yaptığımız hizmetlerideğerlendiriyor hem de yapacağımız hizmetlerimiz adına istişarelerdebulunuyoruz” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret