Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı ve ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 24haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçim çalışmaları kapsamında geçmişlegeleceği buluşturma adı altında sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir arayageldi.

piramit kafededüzenlenen programa, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanı m.muammer tüzün, ak parti merkez İlçebaşkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kollarıbaşkanları mehmet emin kılıç, belediye meclis Üyeleri ve sivil toplumkuruluşları temsilcileri katıldı. 

ak parti İlbaşkanı hüseyin altınsoy, yaptığı açıklamada Önemli bir seçim sürecinegirdiklerini ifade ederek “24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olancumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri bizim için çok önemli. her önemliseçimden daha önemli bir seçim. bunun idraki ve gayreti içerisindeyiz. görevegeldiğimiz andan itibaren sahada çalışmalara başladık. belde ve ilçeziyaretlerimizi yaptık. köy ziyaretlerine başlayacağız. yoğun bir çalışmasergiledik. bu nedenle teşkilatıma teşekkür ediyorum. bu çalışmalarımızda bizekatkı veren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. seçime 52 gün var. yoğunbir çalışma içerisindeyiz. yeni yapılan Şehir hastanesinin de çok yakın zamandaaçılacağını söyleyerek ilave olarak yapılacak olan 200 yataklı hastaneninihalesinin yapıldığını söyledi”

başkan yazgı,göreve geldikleri 4 yıl içinde 6-7 seçim yaşadıklarının altını çizerek şunlarısöyledi “ göreve geldiğimizden beri 4 yıl oldu. 6 veya 7. ci seçime giriyoruz.zor bir süreçten geçtik ama allaha çok şükür bütün seçimlerde elimizdengeldiğince tüm gücümüzü göstererek sahada çalışmalarımız devam etti. herseferinde de türkiye’de ilk beşin içerisine girerek yaptığımız çalışmalarıtaçlandırdık. 24 haziran seçimlerinde de aynı şeyi yapacağımıza inanıyorum.Çünkü bizler ve teşkilatımız her zaman seçime hazırız. bu süreçte belirlitakvimler var. bunlardan bir tanesi temayül yoklaması. ondan sonra inşallahadaylarımız belli olanca saha da hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz.başkanımızın da önderliğinde bu tür kahvaltılar yapmak suretiyle hemteşkilatlarımızla bir arada oluyoruz. hem de bu tür çalışmalara başladığımızıngörüntüsünü de veriyoruz” dedi.

başkan yazgı,“4- 5- 6 mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2. gençlik festivaline ve13 mayısta açılışı gerçekleştirilecek olan tacin mahallesinde yapılan gençlikparkı açılışına sanatçı fettah can’ ın bizlerle beraber olacağını söyleyerekbütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

belediyeçalışmaları hakkında da bilgiler veren başkan yazgı “ belediye olarak vermişolduğumuz sözler vardı. allaha çok şükür bunların % 90’nını tamamladık. gerikalan kısmını da inşallah bu sene tamamlayacağız. ve seçimlere hazır birnoktaya getireceğiz. asfalt çalışmalarına bu sene merkezden başlayarak devamedeceğiz. biz belediyenin çalışmalarını aynı şekilde devam ettireceğiz.İnşallah cumhurbaşkanımız 24 haziranda seçildikten sonra yepyeni bir türkiye’dehep beraber uyanacağız. teşkilatımızla el ele kol kola girerek her türlünoktada kendimizi, partimizi ve cumhurbaşkanımızı da anlatarak en iyi şekildesunum yapıp güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum. ben buna inandığınızı ve budoğrultuda buralara gelip bizlerle beraber olduğunuza inanıyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu,
Sıradaki Haber Milletvekili Aydoğdu; Bayramın Ruhani Değerlerini Evrah Kabristanı’nda Yâd Etti!