Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ REKORA KOŞUYOR

24 haziran 2018 tarihinde

24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olancumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi kapsamında çalışmalarınıaralıksız sürdüren ak parti aksaray İl başkanlığı, çalışmalar kapsamındageçmişten bugüne tüm teşkilat yöneticilerini bir araya getirdi. 

türkiye tarihinin en önemli ve başkanlık sistemikapsamında gidilen ilk seçimi olan 24 haziran seçimi için omuz omuza verengeçmişten bugüne tüm yöneticiler el ele verip birlik ve beraberlik içerisindeçalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Önceki dönem İl başkanları, Önceki dönem yönetim kuruluÜyeleri, Önceki dönem milletvekili ahmet yaşar,Önceki dönem milletvekili İsmetgür, büyük birlik partisi (bbp) İl başkanı ahmet karaman ve daha birçokyöneticinin katıldığı programda bir konuşma yapan milletvekili cengiz aydoğdu,ak parti’nin türkiye’de olduğu gibi aksaray’da da rekora koştuğunu belirterek,geçmişten bugüne birlik ve beraberliğin daha çok seçim kazandıracağınıkaydetti.

ak partinintüm başkanları, seçimi sırtladı”
ak kadrolar olarak seçimi 4-0 alacaklarını belirten milletvekili cengizaydoğdu, “bu seçim türkiye tarihinin ilk ve en önemli seçimi. türkiye ilk kezbaşkanlık sistemi kapsamında bir seçime gidiyor. biz yine her zamanki gibibirlik ve beraberlik içiresindeyiz. geçmişten bugüne tüm il başkanlarımız, ilçebaşkanlarımız, teşkilatımızın diğer kollarında görevli başkanlarımız, öncekidönem milletvekillerimiz ve daha birçok yöneticimiz ve personelimiz ile birlikberaberlik seçimi sırtladık. türkiye’nin geleceği için, cumhurbaşkanımız sayınrecep tayyip erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerimiz için, büyüyen, gelişen vegüçlü türkiye için allah’ın izni ile var gücümüzle çalışacağız 24 haziran’da4-0 seçimi alacağız” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret