Siyaset

AK PARTİ OYUNU KULLANDI

24 haziran cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliğiseçimlerinde ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz,aksaray milletvekili cengiz aydoğu, mustafa serdengeçti ve ak partimilletvekili adayı muhammed aktaş oylarını kullandı.

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknurİnceöz, aksaray mesleki ve teknik anadolu lisesinde 1073 numaralı sandıkta oykullandı.

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, zafer İlkokulunda1263 numaralı sandıkta oy kullandı.

aksaray milletvekili mustafa serdengeçti, fatih meslekive teknik anadolu lisesinde 1095 numaralı sandıkta oy kullandı.

aksaray milletvekili adayı muhammed aktaş, kanuni İmamhatip lisesinde 1042 numaralı sandıkta oy kullanırken ak parti aksaray İl başkanıhüseyin altınsoy ise piri mehmet paşa İlkokulunda 1254 numaralı sandıkta oykullandı.

haber vedat t.

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu

flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası