Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Milletvekilleri, TBMM’ye Kayıtlarını Gerçekleştirdi

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından meclise girecek isimler belli olmuştu. Cumhurbaşkanlığı seçimi ise ikinci tura kalmıştı. Aksaray AK Parti Milletvekilleri olarak halkın oylarıyla seçilen Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy meclise girecek isimler arasına girerek, geçtiğimiz günlerde mazbatasını almıştı.
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sonucunda ise 13. Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından Türkiye genelinde Milletvekilleri TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırmaya başladı.
Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy birlikte, Ankara Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) giderek, kayıtlarını gerçekleştirdi.

Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Aydoğdu; “28. Dönem Aksaray Milletvekilleri olarak Hüseyin Altınsoy ile birlikte kayıtlarımızı gerçekleştirdik. Gazi Meclisimizde 26. ve 27. Dönemde olduğu gibi ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Diğer bir açıklama ise Hüseyin Altınsoy’dan geldi. Milletvekili Altınsoy, “İl Başkanımız Hamza Aktürk ve Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ile birlikte Gazi Meclisimizde kaydımızı yaptırdık. Millet iradesinin tecellisiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmiş olmanın tarifsiz mutluluğu ve bize verdiği güvenle Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanımız Hamza Aktürk ve tüm teşkilat mensuplarımızla şehrimize ve ülkemize güçlü bir şekilde hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gayret Bizden, Zafer Allah’tan.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok