Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Milletvekilleri Tarım ve Orman Bakanını ziyaret etti

Aksaray AK Parti Milletvekilleri

Aksaray AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ziyaretlerine devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret Milletvekilleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Türkiye genelinde yaşanan değişimler devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde gerçekleşen seçimlerinin sonucunda halkın oylarıyla AK Parti iktidarı 5 yıl daha görev yapmaya devam edecek. Seçimlerin ardından yeniden değişin hükümet atamaları sürerken, Aksaray Ak Parti Milletvekilleri göreve gelen bakanları ziyaret ediyor.
Ziyareti esnasında, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı ile bir araya gelen Milletvekilleri, Türkiye’de tarıma olan önemin arz ederek, yatırım ve desteklerle çiftçilere sunulan imkanları değerlendirdi. Üreten Türkiye için tarıma olan desteklere ve çiftçilerin üretmesine yönelik çalışmalar hakkında istişare etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Aydoğdu; “ Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ’ya, Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza ve Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider’e teşekkür ediyor, vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.
Haber: Fatma Altınok