Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kadın Kolları Yeşilova’da; Belediye Başkan adayına destek

Ak Parti Aksaray Kadın

Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı Yeşilova Kasabası Belediye Başkan adayı Şeref Kürlek için hane ziyaretleri gerçekleştiriyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Ak Parti teşkilatı “çalmadık kapı dokunmadık yürek bırakmayacağız” mottosuyla kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.

Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat önderliğinde gerçekleşen hane ziyaretinde Yeşilova kasabasını ziyaret eden heyet, Yeşilova Belediye Başkanı Şeref Kürlek’e destek olmak maksadıyla hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Seçime yönelik halkın nabzını yoklayan kadın kolları teşkilatı Yeşilova halkının sorun ve talebini dinledi. Belediye Başkan adayı olan Şeref Kürlek’e destek olmak adına kapı kapı Yeşilova halkıyla buluşan Ak Parti Kadın Kolları teşkilatı, seçime yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim hazırlıklarında yoğun çalışmalar gerçekleştiren kadın kolları teşkilatı Yeşilova halkı tarafından yoğun ilgi ile karılandı. Yeşilova halkının sorun ve talebini dinleyen Kadın Kolları Teşkilatı yerel seçimlere yönelik halkın nabzını yokladı.

Haber: Fatma Altınok