Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Polat, Milletvekili Altınsoy’u ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Hüseyin

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’u TBMM’de ziyaretler devam ediyor. Ziyaret eden diğer bir isim ise AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve eşi Hayati Polat oldu.
14- 28 Mayıs seçimlerinde Aksaray genelinde AK Parti teşkilatı olarak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Partinin seçim çalışmalarında birlikte hareket eden AK Parti Aksaray heyeti, seçimlerin ardından Aksaray genelinde %75 oranında oy almasını ve Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinde birlikte çalışmalar yürütmüşlerdi.
Seçim döneminde AK Parti Kadın Kolları olarak Aksaray’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak adına yürütülen saha çalışmasında Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat’ın büyük rolü oldu. TBMM’de Milletvekili Altınsoy’u ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Polat ziyaret esnasında, AK Parti teşkilatı olarak yapılan çalışmalar üzerine konuşma gerçekleştirdi. Yaklaşan yerel seçimlerine yönelik çalışmalar istişare edildi. Aksaray’da kadınların ekonomiye katkı sağlamak amacıyla daha fazla istihdam olması hususunda fikir alışverişinde bulunuldu. Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Milletvekili olan Hüseyin Altınsoy’u tebrik ederek plaket takdim etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Altınsoy; “ AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat ve değerli eşi Hayati Polat, bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.
Haber: Fatma Altınok