Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ GÖNÜLLERİN PARTİSİ

ak parti milletvekili İlknur

ak parti milletvekili İlknur İnceöz; “31mart’ta yapılacak yerel seçimler için yaptığı açıklamada biz halkımızıngönüllerine talibiz. Çalmadık kapı girmedik ev bırakmayacağız. ak partimilletin partisidir” dedi. 

ak parti milletvekili İlknur İnceöz yaptığı açıklamada; “aksaraybelediye başkan adayımız evren dinçer’e hayırlı olsun dileklerimizdebulunuyoruz. her seçim yeni bir başlangıçtır. ak parti kadroları olarak bugünekadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızı seçim odaklı değil hizmetodaklı olarak yapmaya devam edeceğiz. yapılan tüm hizmetlerin en önemlisiaslında insanlarımızın gönlünde yer edine bilmek,  gönüller inşa etmek olduğuna inanan birpartinin mensupları olarak,  belediyebaşkanı olarak yol yaparken de, park yaparken de vatandaşlarımızın gönlünükazanmayı şiar edindik. ak partinin bugüne kadar yarışı nasıl kendisi ile olduise bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. bayrağı devreden arkadaşımız dabayrağı devralan arkadaşımızda aynı anlayış ile hizmet yarışına devamedecektir.  ak parti millete hizmetpartisi olarak sen ben demeden hep birlikte önümüzdeki yerel seçimlerdebelediye başkan adaylarımız için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

ak parti milletvekili İlknur İnceöz; “ak parti 16 yıllıkiktidarı döneminde hep milletin partisi olarak milletimizden aldığımız güç vedestekle bu günlere geldi. liderimiz, başkanımız recep tayyip erdoğanbaşkanlığında türkiye de devrim niteliğinde hizmetler yapıldı yapılmaya dadevam edecektir. ak parti milletin partisidir ve recep tayyip erdoğan bumilletin lideridir. İnşallah 31 martta yapılacak yerel yönetim seçimlerinde deak parti kadroları milletimizden aldığı destekle hizmetlerine aralıksız devamedecektir. Çünkü biz milletimiz için varız, millete sorumluluklarımız var. bumilletin yarınlarını bugünden daha iyi yapmak, başta liderimiz, başkanımızrecep tayyip erdoğan olmak üzere hepimizin sorumluluğudur. ak partimilletimizin sesi kulağıdır. bizim yegane amacımız halka hizmet hakka hizmetanlayışı ile milletimizin gönüllerine girmektir” dedi.

ak parti milletvekili İlknur İnceöz;  31 marta yapılacak yerel seçimleri içinşunlara değindi.

“başta aksaray belediye başkanımız haluk Şahin yazgıya buzamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. yazgı ilimizde çokbüyük hizmetlere imza attı. allah’ın izni ile de ak parti kadroları olarak hizmetetmeye devam edeceğiz.

31 mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde aksaray belediyebaşkan adayımız İl başkanları toplantısın da genel başkanımız, recep tayyip erdoğan tarafında evren dinçer olarak açıklanmıştır. Çevre ve Şehircilik bakanlığındapersonel daire başkanı olarak görev yapan evren dinçer kardeşimiz Çevre veŞehircilik bakanlığında da aksaray’ımıza çok büyük hizmetlerde bulunmuştur.allah’ın izni ile de bundan sonra aksaray belediye başkanı olarak dahizmetlerine devam edecektir. ak parti ailesi olarak çalmadık kapı girmedik evbırakmayacağız. biz halkımızın gönüllerinize talibiz güçlü bir aksaray içinhizmette sınır tanımayacağız” dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”