Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak PARTİ EVREN DİNÇER İLE YOLA DEVAM DEDİ

cumhurbaşkanı ve ak parti

cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyiperdoğan genişletilmiş İl başkanları toplantısında aralarında aksaray’ın da bulunduğu14 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. buna göre aksaray’ın ak partibelediye başkan adayı Çevre ve Şehircilik bakanlığı personel daire başkanıevren dinçer oldu.

31 mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesiaralarında aksaray merkez belediye başkan adayının isminin de bulunduğu 14 ilinadayını, ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanpartisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında duyurdu. aksaray’ın mevcutbelediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edenak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yapılacak olan 31 mart 2019seçimlerinde ak parti belediye başkan adayı evren dinçer’in kenttekibelediyecilik çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inandığını belirtti.

evren dİnÇer kİmdİr?

evren dinçer 1981 aksaray doğumlu. İlk, orta ve liseeğitimini aksaray´da tamamlayan evren dinçer lisans eğitimini aksarayÜniversitesi İktisadi İdari bilimler fakültesi İşletme bölümünde, yüksek lisanseğitimini gazi Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü, insan kaynaklarıyönetimi üzerine tamamladı. doktora eğitimine ankara Üniversitesi, İnsankaynakları yönetimi bölümünde devam eden dinçer, 10 şubat 2107 tarihindeyayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik bakanlığı personel daire başkanlığıgörevine atandı. aksaray belediyesinden emekli mustafa dinçer’in oğlu olanevren dinçer 8 temmuz 2018 tarihinde aksaray’da yapılan düğün merasiminde merveanamur ile dünya evine girdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!