Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Eskil’de ziyaretlerde bulundu!

Aksaray AK Parti teşkilatı

Aksaray AK Parti teşkilatı Eskil İlçesine bir dizi ziyarette bulundu.

Eskil İlçesine, Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ziyaret eden isimler oldu.
AK Parti teşkilatının Eskil İlçesinde ilk durağı Eskil İlçe Başkanlığı oldu. Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı, İlçe teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Eskil İlçe Başkanı Kırlı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren AK Parti heyeti, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Ak Parti heyeti, çözüm bulma yolunda istişarede bulundu.
Eskil Belediye Başkanı Belgemen’in makamında görüşme yapan AK Parti heyet, Belediye’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlçenin ihtiyaçlarına yönelik görüşen heyet, ilçenin gelişmesi ve büyümesi adına değerlendirmelerde bulundu.
İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Necati Belgemen ile birlikte yeni yapılan Belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Haber Fatma Altınok