Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti büyük kongreye gitmek isteyen vatandaşlar için otobüs kaldıracak

AK Parti 4. olağanüstü

AK Parti 4. olağanüstü Büyük Kongresi hazırlığı Aksaray’da devam ediyor. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı ve Aksaray Belediyesi 7 Ekim’de gerçekleşecek kongre için otobüs kaldıracak.

7 Ekim Cumartesi günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşmesi beklenen AK Parti 4. Olağanüstü Kongre için Aksaray Belediyesi ve AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından Müftülük önünden otobüs kaldırılacak.

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, bütün Aksaraylı vatandaşları kongreye davet ederek, “Gitmek isteyen hemşerilerimizin hepsini götürmeye hazırız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, 7 Ekim’de yapılması beklenen 4. Olağanüstü Büyük Kongre’ye tüm Aksaray halkını davet etti. Aksaraylı vatandaşları, büyük kongrede görmekten mutluluk duyacaklarını belirten İl Başkanı Aktürk, “Cumartesi gün sabah 05:30’da İl Müftülüğü önünden hareket edeceğiz. Ankara’ya girişimizde 08:30-09:00 civarında olacak. Genel Merkezin hazırlamış olduğu bir program çerçevesinde her araca göre park yeri ayarlandı” dedi.

Gitmek isteyen vatandaşların hepsini götürmeye hazır olduklarını ifade eden İl Başkanı Aktürk; “Sorun yaşanmaması için her ilin belli bir giriş ve çıkış saatleri var. Biz, gitmek isteyen hemşerilerimizin hepsini götürmeye hazırız. Aksaray Belediyemizde bu konuda desteğini esirgemedi. Belediyemizle beraber bu çalışmayı yapıyoruz” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok