Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti, Ağaçören İlçesini ziyaret etti

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, İlçe Başkanı Tahsin Köse, İl Genel Meclis (İGM) üyesi Dursun Görgülü ve Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba ile birlikte Ağaçören İlçesini ziyaret etti.
14 Mayıs genel seçimlerinde sık sık İlçe ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti heyeti, seçimlerinin sona ermesiyle birlikte ziyaretlere devam ediyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından, Aksaray vatandaşlarıyla tekrar bir araya gelmeye devam eden heyet, Ağaçören halkı tarafından sıcak karşılandı.

               

Seçimlerde %75 oranından Aksaray’dan AK Partiye oy çıkmıştı. Bunun üzerine halka desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Ağaçören İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek, isteklerine kulak verdi. Ağaçören halkı, ilçenin gelişimi ve daha iyiye gitmesi için taleplerde bulundu.
Bunun üzerine açıklama yapan İl Başkanı Aktürk; “Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanımız Av. Muammer Gür, İlçe Başkanımız Tahsin Köse, İGM üyemiz Dursun Görgülü, Ortaköy İlçe Başkanımız Zeki Baba, teşkilatımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal etti. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik, hayır işler dileğinde bulunduk.” şeklinde ifadesine yer verdi.
Haber: Fatma Altınok