Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK KADINLAR KAPI KAPI GEZİYOR

ak parti İl kadın

ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polatberaberindeki kadın kolları yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte kapı kapıgezerek, mahalle toplantıları düzenleyerek, 24 haziran’da yapılacak olanseçimlerde ak partiye ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’a güçlü bir destekistiyor. 

ziyaretleri ile ilgili bilgiler veren İl kadın kollarıbaşkanı ferhan polat, “kadın kolları olarak göreve geldiğimiz günden bu yanakapı kapı dolaşıp genel başkanımız cumhurbaşkanımız sayın recep tayyiperdoğan’a güçlü bir destek istiyoruz.

kadın kolları olarak adeta dur durak bilmedençalışıyoruz. gittiğimiz mahallelerde, neden cumhurbaşkanımız sayın recep tayyiperdoğan’ı güçlü bir meclis ile başkan yapmamız gerektiğini vatandaşlarımızlakonuşuyoruz. mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyoruz. vatandaşlarımızın akparti’ye olan ilgisi bizleri motive ediyor. İlimize yapılan yatırımlar veyapılacak olan yatırımlarla ilgili broşürlerimizi dağıtıyoruz.

bİrlİkte, bolluk İÇİnde..

ayrıca bizler ramazan ayı boyunca hazırladığımızyemekleri çat kapı gönül ziyaretlerimize devam ederek, yaklaşık 100 farklıyaşlı ve ihtiyaç sahibi aileyle iftar sofralarında bir araya geldik.

yine bayram sevinçtir, mutluluktur, paylaşmaktırdedik. bayram öncesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızıgiydirip mutluluklarına ortak olduk.

Ülkemizin daha hızlı karar alması, yatırımların dahahızlı yapılması için, istikrar için, darbelere karşı, içeride ve dışardakidüşmanlarımıza rağmen, ülkemiz üzerinde oynana oyunlara rağmen yılmadanyıkılmadan kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapıp, 24 haziran’da genelbaşkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ı başkan yapacağız”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu