Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK HEYET’TEN SULAMA PROJESİNE DESTEK

Bu haberin fotoğrafı yok

ak parti milletvekili adayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğduve muhammed aktaş, belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve beraberindeki heyet,aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök’ü ziyaret etti.

ak heyet, borsa meclisi ile istişarede bulunduktan sonra tarımticaret merkezi esnafını ziyaret ederek destek ve dua istediler.

seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ak parti milletvekiliadayları İlknur İnceöz, cengiz aydoğdu ve muhammed aktaş ve belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, günün büyük bir bölümü seçim çalışmasına ayırdılar. ziyaretleriniticaret borsasında sürdüren heyet, ilk olarak ticaret borsası başkanı hamitÖzkök ile görüşme sağladılar. ardından borsa meclis üyeleri ile birlikte istişaredeve değerlendirme toplantısı yaptılar.

borsa başkanı hamit Özkök, ziyaretten memnuniyet duyduğunubelirterek öncelikle borsa projesine ve canlı hayvan projesine destek verenmilletvekillerimiz ve belediye başkanına teşekkür etti. Özkök, “belediyebaşkanımız borsanın bir üyesi gibi, bizim her projemize ortak oldu. kendisineteşekkür ediyorum” dedi. ardından da cumhurbaşkanı erdoğan’a sunduğu tarımsulama projesini vekillere tanıttı.

ak parti grup başkan vekili İknur İnceöz, aksaray’a dışhavzalardan su getirme projesine takip edeceklerini ifade etti. milletvekilicengiz aydoğdu ise aksaray’a böyle bir suyun mutlaka gelmesini söyleyerekhazırlanan su projesine sonuna kadar destek vereceğini belirtti.

muhammed aktaş, Çiftçiler için önem arz eden bu projeninaksaray için gerekli gördüğünü söyledi. projenin gerçekleşmesi için istikrarınolması gerektiğinin altını çizdi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, borsanın tüm çiftçileriilgilendiren çok güzel projelere hazırladığını ve daha öncesinde olduğu gibibugünde böylesine önemli projelere belediye olarak destek vereceğini söyledi.

meclis toplantısından sonra heyet, tarım ticaret merkeziesnafını ziyaret ederek hububat alımlarının son durumunu yerinde tespitettiler. 24 haziran’da istikrarın sürmesi için esnaflardandestek istediler.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!