Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Heyetinden Şehit Annelerine Ziyaret

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, İGM üyesi Abdi Okur, AK Parti Aksaray İl Kadın Sosyal Politikalar Başkanı Özlem Hacer Yıldırım’ın öncülüğünde düzenlenen Anneler günü münasebeti ile AK Parti heyeti aziz şehitlerimizin anneleri ile bir araya geldi.

Etkinliğe, Aksaray AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Sevinç Kasal, Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Ak Parti teşkilatı mensupları katıldı. Ak Parti heyeti 14 Mayıs Anneler günü nedeni ile şehit anneleri ile buluştu.
14 Mayıs Genel seçimlerine sayılı saatler kala, İl genelinde yoğun bir şekilde partililerin seçim çalışmaları gözlemlenirken,14 Mayıs günü hem genel seçimleri hem de anneler günü olduğu için AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarının son gününde şehit anneleri ile bir araya geldi.
Şehit annelerinin buruk yüreklerine dokunan milletvekilleri, onların acılarına destek olmaya çalıştı. 14 Mayıs Anneler günü nedeni ile açıklamada bulunan Milletvekili adayları;” Başta şehitlerimizin değerli anneleri olmak üzere, Diyarbakır anneleri ve diğer illerimizde evlat hasreti ile nöbet tutan tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok