Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK HEYET ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ak parti aksaray merkez

ak parti aksaray merkez İlçe başkanı hamza aktürk,gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve yönetim kurulu üyeleri beldeziyaretlerine yoğun katılımlarla ara vermeden devam ediyor.

ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk’ün önderliğindegençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri merkeze bağlı helvaderekasabasını ziyaret ederek belde halkı ile bir araya geldi. vatandaşlarla tektek tokalaşan ak parti heyeti belde halkının taleplerini dinledi. ak partigenel merkezin talimatları doğrultusunda vatandaşlarla bir araya gelerek yerelseçimler üzerine istişarelerde bulunduklarını belirten başkan aktürk,vatandaşların sorunlarını yerinde görmek istediklerini belirtti.

vatandaşın sorun ve taleplerinin dışında yaklaşan yerelseçimlerle ilgili de çalışmalar yürüttüklerini aktaran aktürk, “sorunlarıyerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki daha sağlıklı sonuçlaraulaşırız. Çalışmalarda genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyiperdoğan’ı örnek alıyoruz. durmadan, yorulmadan gece gündüz çalışacağız” diyekonuştu.

hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşıntalepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. teşkilat olarak bize düşenvatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısınıçözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır. beldelerimizi sadece seçimzamanında hatırlamadığımızı bu yüzdenden merkez İlçe teşkilatı olarak beldelerimizesürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. halkımızın da buna karşılık olarakpartimize karşı duydukları memnuniyetlerini partimize verdiği destekler ile gözlemliyoruz.ak parti ailesi olarak her fırsatta halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”