Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Heyet Aksaray’da Faaliyet Gösteren Müteahhitler ile Bir Araya Geldi

14 Mayıs 2023 tarihinde

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen genel seçimler üzerine Milletvekili olarak seçilen AK parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvadı.
28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerine devam eden, Aksaray AK Parti heyeti, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB)’de müteahhitler ile bir araya geldi.

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve üyesi Abdi Okur ile birlikte Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Fatih Güneş’in önderliğinde düzenlenen programa katılım gösterdi. Programda inşaat sektöründe faaliyet gösteren vatandaşlarla bir araya gelen heyet, Aksaray için istişarede bulundu.

Son zamanlarda inşaat sektörüne olan ilgi ve sektörle ilgili yaşanan sıkıntılar ve sorunlar dile getirildiği programda Aksaray’ı inşaat sektöründe daha ileriye götürmek adına fikir alışverişinde bulunuldu. Yaklaşan ikinci tur seçimleri nedeniyle Ak Parti heyeti 28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.
Haber: Fatma Altınok