Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK GENÇLER ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ak parti genel merkez

ak parti genel merkez gençlik kolları Üniak birimigenel başkan yardımcısı, 4. bölge koordinatörü ahmet Özgür karabulut, Üniakbaşkanı İsmail alkaya, yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

ak parti genel merkez gençlik kolları Üniak birimigenel başkan yardımcısı 4. bölge koordinatörü karabulut, Üniversite öğrencileriile istişare ve durum değerlendirmesi yapmak üzere aksaray ÜniversitesindeÜniak başkanı İsmail alkaya, yürütme kurulu üyeleri ve öğrenciler ile buluştu.

ak parti’nin her zaman her yerde bir neferi olduğunusöyleyen karabulut, “ak parti davası kutlu bir davadır. bu davaya partimizinher kademesinde hizmet etmek büyük bir şereftir, onurdur. hedefi, milletehizmet olan bu kutlu yolculukta, bizlere destek veren ve herdaim yanımızda olangenç ve dinamik dava arkadaşlarımla bir araya gelmek memnuniyet verici.yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı Üniak başkanı İsmail alkaya’ya ve Üniakaksaray ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Üniak başkanı alkaya ise, “Üniversiteler ve üniversitegençliği bizler için de ülkemiz için de çok değerli. türkiye gibi bölgesinde vedünyada jeopolitik konumundan tutun da olaylara bakış açısı ve müdahil olmayönüyle çok kritik bir öneme sahip, bölgesinden öte ‘ümmetin umudu’ olmuş akparti’nin neferleri olarak yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmayıp, dünü vebugünü sentezleyerek yarını büyük ideallerle planlamalıyız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret