Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK ADAYLAR, İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

ak parti milletvekili adayları

ak parti milletvekili adayları 24 haziran seçimleriöncesi, İlçelerde seçim ziyaretlerini hızlı bir şekilde sürdürüyorlar.

gün içerisinde, ortaköy, sarıyahşi ve ağaçörenilçelerini ziyaret eden İl başkanı hüseyin altınsoy, milletvekili adaylarıİlknur İnceöz, cengiz aydoğdu, mustafa serdengeçti, muhammed aktaş, merkez İlçebaşkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç ve yönetimkurulu üyelerinden oluşan ak parti heyeti, İlçe sakinleri ile görüşüp, sorun,talep ve önerilerini dinliyor.

milletvekili adayları cengiz aydoğdu, mustafaserdengeçti, merkez İlçe başkanı hamza aktürk ve gençlik kolları başkanı mehmetemin kılıç, sarıyahşi ve ağaçören İlçelerini karış karış gezerken, milletvekiliadayı İlknur İnceöz, muhammed aktaş ve İl başkanı hüseyin altınsoy ortaköyİlçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

İl başkanı hüseyin altınsoy, ziyaretler esnasındayaptığı konuşmasında, “türkiye doludizgin seçime koşuyor. cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan ve sayın devlet bahçeli adeta muhalefet partileriniters köşeye yatırdılar. normal şartlarda yan yana durmaları mümkün olmayan,aynı düşünmeyen, aynı yöne bakmayan dört birbirine benzemez büyük bir telaşlayan yana geldi. ziyaretlerimizde görüyoruz ki vatandaşlarımız oynanan oyunlarınfarkında, bizler küçük hesaplar yapmayacağız. hedefimiz büyük ve güçlü türkiye.allah’ın izniyle 24 haziranda İlimizde 4-0 yapacağız güçlü bir temsil, güçlübir meclis ile de cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ı cumhur İttifakıolarak başkan yapacağız. 24 haziran türkiye’nin yükseliş seçimi olacak”ifadelerine yer verdi.

milletvekili adayları ise “İlçelerde gördükleridesteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, hizmet için yolaçıktıklarını, hedeflerinin bir makam ve mevki olmadığını belirterek; “gönülverdiğimiz parti olan ak parti çatısı altında memleketimize en iyi hizmetisunmak için bu yola çıktık. partimize, genel başkanımız cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan’a destek veren ve güvenen tüm vatandaşlarımızı veparti mensuplarımızı rabbim mahcup etmesin. her zaman olduğu gibi gece gündüzdemeden çalışacağımıza söz veriyoruz” dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Muhsin Arslan, Aksaray Ülkü Ocakları
Sıradaki Haber Muhsin Arslan’tan boşalan, Aksaray Ülkü Ocakları’nın yeni başkanı belli oldu!