Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağrıları Dindireceğiz

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine 9 gün kala Ak parti Aksaray İl teşkilatında seçim çalışmaları hız kazandı. AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Sevinç Kasal “Diş ağrılarını dindirdiysek sosyal ağrıları da dindiririz” dedi.

AK Parti Aksaray milletvekili adayı Sevinç Kasal’ın seçim çalışmalarında vatandaşların yoğun ilgiyle karşılandı. 28 yıllık diş hekimi olan ve gezilerinde vatandaşların yoğun ilgi toplayan Sevinç Kasal, “Diş ağrılarını dindirdiysek sosyal ağrıları da dindiririz” diyerek siyasete de hekim gözüyle yorum getirdi.

Ak parti 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Aksaray 3. Sıra milletvekili adayı olan Sevinç Kasal, Kanal 7’ye yaptığı açıklamada; “Türkiye’mizin bekası için şu an karar noktasındayız. Ya milli ve yerli diyeceğiz veya dışa bağımlılık diyeceğiz. Vatandaş bunu çok iyi anlamış durumda” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birinci turda seçileceğinden emin olan Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Kasal, “Bu bir kazanç Gerçekten ülkemiz için bir lütuf diyorum. Yanında bizleri asker olarak gördüğü için de seçtiği için de teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Avni Kuru